contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Radu_V
- utilizator constant

-
storm xxx,
da bine zis prin 99

stii si matale la ce ma refer ... oricum mai sunt si zile norocoase pentru uni, intr-o zi 6buc intre 6 -15kg parca 3 ore a dat cu oscilanta si apoi a plecat, mi-a spus un prieten era pe celalalt mal.

-
Zamfi
- veteran

LUCIOPERCA scrie:Nu ca nu suntem comunicativi mai Zamfi dar prin zona chiar ca nu mai ai pe unde da la un salau

Si atunci mai bine iau drumu exilului de obicei in SV -ul tarii unde mai sunt citiva salai,somni,avati etc

Pai acum depinde ce intelegi prin SV ...Ca daca e vorba de Dunare am mai discutat noi odata pe mp...

Si cred ca ar fi cazul sa povestim mai amplu! Ca poate ti-o fi urat sa mergi atata drum singur...Vorba vine singur,dar oricum. Eu poate si deseara sunt in Alba la bazin ...Un pic de miscare nu strica...

Hai ca poate o combinam!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
iacob
- utilizator nou

-
zamfi scrie:Salutare! Din pacate sunt putin cei din zona care posteaza pe aici...Era bine daca eram mai comunicativi...Uita-te pe topicul sibienilor ce e

Dar , mai stii? Poate se dezgheata si judetul Alba.Deci :eu astept sincer sa plece gheata de pe Mures sa incerc la un salau. Si astept 1 martie sa vad daca se dezgheata baltile astea amarate de pe la noi ...Poate au martisoare

Ieri la Stejaris erau copci ,dar fara pescari.La Lancrami s-a prins stiuca la copca dar mica ...Acum e prohibitie oricum ,deci nu mai conteaza... Somn s-a prins ,in continuare ,la grebla

Chiar am avut de vreo doua ore o discutie cu niste pescari ,in zona Aiudului, care pun de o panda la niste greblasi! Cred ca se lasa cu scandal...Nu am putut decat sa-i incurajez
Bine ,le-am amintit si de celebrul 112 ,dar baietii au zis ca nu se mai complica
Astept si eu ceva vesti ...
sper sa iasa urat cu caricaturile acelea de "oameni"
si poate trec si prin Blaj, ca si la noi greblatul a luat proportii.
-
fisherman
- veteran

cred ca greblatul a devenit fenomen general. si pe la podul de la vintu de jos se grebleaza in draci. chiar nu se sesizeaza nimeni? da caldura si iarasi o sa ne miram de ce nu se mai prinde peste prin partile noastre.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
mitza_21
- junior

da...si eu am auzit ca s-a greblat duminica p la vint....dar se zice ca ar fi venit politia si i-ar fi pozat!acum astept sa vad vreun articol in ziar cum ca s-ar fi luat masuri
-
Radu_V
- utilizator constant

-
Daca tot vb de
lepadurile astea e plin de ei pe toate zonele din judet. La vint la pod de cand a dat frigul,stau ca si capusele ...doar dau cu ancora si in varf un viermus ...
daca stau bine sa ma gandesc nu am mai prins un control de prin 2001
-
mitza_21
- junior

niste ordinari.....care fac asta pt asi aproviziona creierul ala bolnav cu alcool....pt ca sa-mi zica mie daca cineva daca in afara de alcoolistii aia de p marginea apelor mai face cineva asta!RUSINE
-
Zamfi
- veteran

iacob scrie:zamfi scrie:Salutare! Din pacate sunt putin cei din zona care posteaza pe aici...Era bine daca eram mai comunicativi...Uita-te pe topicul sibienilor ce e

Dar , mai stii? Poate se dezgheata si judetul Alba.Deci :eu astept sincer sa plece gheata de pe Mures sa incerc la un salau. Si astept 1 martie sa vad daca se dezgheata baltile astea amarate de pe la noi ...Poate au martisoare

Ieri la Stejaris erau copci ,dar fara pescari.La Lancrami s-a prins stiuca la copca dar mica ...Acum e prohibitie oricum ,deci nu mai conteaza... Somn s-a prins ,in continuare ,la grebla

Chiar am avut de vreo doua ore o discutie cu niste pescari ,in zona Aiudului, care pun de o panda la niste greblasi! Cred ca se lasa cu scandal...Nu am putut decat sa-i incurajez
Bine ,le-am amintit si de celebrul 112 ,dar baietii au zis ca nu se mai complica
Astept si eu ceva vesti ...
sper sa iasa urat cu caricaturile acelea de "oameni"
si poate trec si prin Blaj, ca si la noi greblatul a luat proportii.
Pai cica le-au rupt doua bete!

Altceva cica nu s-ar fi rupt...
La voi in Blaj e bataie de joc la scobar... Cu ancoritze. Foamete mare frate!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
mitza_21
- junior

desi nu sunt un pescar cu experienta as vrea totusi sa ma lamureasca si p mine cineva cu o chestiune:oare ajvps sau aps alba nu se pot implica pt a stopa fenomenul asta de braconaj de prin judetul nostru?nu este oare o sarcina care le-ar reveni?......bineinteles cu ajutorul nostru......dar nu numai noi????
-
semlecangheorghe
- veteran

Dragul meu,intrebarea asta ne-o punem toti la un moment dat vis a vis de asociatiile care exista pe banii nostri.In cazul tau intreaba-l pe userul APSALBA ,dar poate ca el este prea ocupat sa-ti raspunda,prea ocupat, cu proiecte de populare a riurilor de munte cu lostrita..In fond, ca sa populezi ,trebuie sa ai niveluri goale in lantul trofic,poate ca asta e locul braconierilor,si noi astia fara multa carte nu ne-am prins..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.