Pescuit in jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Plasele lor sunt mult mai ieftine decat sculele sau sanatatea noastra...am inteles ca o setca mono e vreo 10-15 lei....crede-ma ca nu mi-ar conveni sa intru cu barca pe apa, si cand ies sa gasesc vreo 3 cauciucuri gaurite sau parbrizul zob....mai facem cate o haiducie, mai taiem cate o setca cand nu ne vede nimeni...
Problema nu e la noi, noi platim pt ceva....cei care incaseaza banii nu-si respecta partea din angajament....
Problema nu e la noi, noi platim pt ceva....cei care incaseaza banii nu-si respecta partea din angajament....
Ai incercat metoda descrisa pe topicul "Astazi ati prins"?ilie90 scrie:la zvoristea bibanul nu merge deloc!acu m-am intors de la o ''lingureala'' si nimic!nici in baltile de la baraj si nici pe curs!cum zicea o reclama:"viitorul suna bine",pt noi,pescarii viitorul suna a dezastru sau nu suna deloc!
e adevarat si asta, dar eu ma refeream la o iesire in grup masiv din partea noastra + politie sau mai ales jandarmerie (am niste amici pe-acolo). sa vedem ce o sa mai faca.marcel gheorghita scrie:Plasele lor sunt mult mai ieftine decat sculele sau sanatatea noastra...am inteles ca o setca mono e vreo 10-15 lei....crede-ma ca nu mi-ar conveni sa intru cu barca pe apa, si cand ies sa gasesc vreo 3 cauciucuri gaurite sau parbrizul zob....mai facem cate o haiducie, mai taiem cate o setca cand nu ne vede nimeni...
a doua varianta ar fi aceeasi iesire in grup, dar de data asta la sediul/sediile smecherilor de la AGVPS care si-au reprimit drepturile de a-si bate joc de apele NOASTRE, sa le spargem noi de data asta cauciucurile, eventual si testele.
a treia varianta, care ne duce cu viteza luminii spre faliment, e sa privim in continuare impasibili la setcari, ecranisti etc...

-
- senior
Crede-ma ca nu o data mi-am pus aceleasi probleme....priteeni jandarmi am si eu (mi-e si rusine sa spun ca unul dintre ei pescuia la un moment dat la ecran), dar lor nu le poti cere prea mult, ca de asta sunt jandarmi,si nu doctori sau ofiteri... am discutat cu mai multe persoane, mai ales dupa ce am reusit sa ne constituim in persoana juridica (fac parte dintr-un club de spin din zona), dar am vazut cu morile de vant.... de ce? din cauza indiferentei.... mi-e lehamite si mi-e sufletul negru cand vad, la fiecare iesire, indiferent de locatie, braconieri sub o forma sau alta...
Oare cine mananca bibanul?
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9776
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9776