Salau pe Olt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Salau pe Olt
Salut.Ma gandeam sa merg sambata la un salau pe Olt.Ma intereseaza niste informatii,locatii,se prinde ceva nu se prinde?multumesc
fir intins
fir intins
Slatina e in afara jurisdictiei mele...
Imi pare rau, nu pot sa te ajut....

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
La Arcesti ma duc azi sa vad ce si cum.
La Mosteni in aval acum doua saptamani erau baietii cu plumb cu plasa la capat si strecurau apa usor usor, nu iertau nici un biban ...
La Slatina bagau saptamana trecuta plasa de 200m.
Poate cu barca sa stai sa-l cauti.
Se pare ca nu merge.
Adevaru e ca eu am fost mai mult la caras.
La Mosteni in aval acum doua saptamani erau baietii cu plumb cu plasa la capat si strecurau apa usor usor, nu iertau nici un biban ...
La Slatina bagau saptamana trecuta plasa de 200m.
Poate cu barca sa stai sa-l cauti.
Se pare ca nu merge.
Adevaru e ca eu am fost mai mult la caras.

Vineri spre sambata a fost in lac la Ipotesti cel putin 1 km de plasa monofilament cu plute. Pe langa asta am mai lasat ancora prin 2-3 aflate la fundeni.
Va place romania?
On topic: arapaima, daca vii cu treaba in zona merita sa incerci - sa nu zici ca n'ai dat cu batu'n garla, daca nu, cauta'l in alta parte... Aici e vai mama lui si'a noastra.
Va place romania?
On topic: arapaima, daca vii cu treaba in zona merita sa incerci - sa nu zici ca n'ai dat cu batu'n garla, daca nu, cauta'l in alta parte... Aici e vai mama lui si'a noastra.
-
- veteran
Tara-i frumoasa todi...PACAT ca-i locuitatodi scrie:Vineri spre sambata a fost in lac la Ipotesti cel putin 1 km de plasa monofilament cu plute. Pe langa asta am mai lasat ancora prin 2-3 aflate la fundeni.
Va place romania?

Va multumesc pentru sfaturi si indicatii.Nu am treaba neaparat in zona Slatina,as fi venit numai pentru pescuit de aia ma interesa daca mai merge salaul sau ce se mai prinde.Vin de multi ani in zona respectiva pentru ca imi place Slatina si mai am acolo un rau langa Olt pe care ma distrez tare la clean.la musca.
fir intins
fir intins