Salau pe Olt

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Re: Salau pe Olt

Mesaj de ovidiu » 27 Aug 2009, 13:22

arapaima scrie:Salut.Ma gandeam sa merg sambata la un salau pe Olt.Ma intereseaza niste informatii,locatii,se prinde ceva nu se prinde?multumesc

fir intins
Ai treaba in zona? sau de ce nu te duci pe Dunare?

nu ca ar manca grozav pe Dunare, dar 1-2 pesti se prind, poate si mai multi plus aventuale surprize...

am fost duminica trecuta pe Dunare si am dat 1h de control, am prins un salau de 2,5k si inca un atac la jigul gol. apoi m-am pus pe crapi... salaii nu se prea impaca bine cu caldura...
crede Filip ... :roll:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 27 Aug 2009, 13:41

Salut Ovidiu.Initial asta am vrut sa fac,sa merg la Dunare dar prietenii cu care merg vor la Olt.Si pe urma si Dunarea asta...prea se repeta.In ultimele luni am tot fost weekend de weekend si nu a intrat nimica mai de soi.Daca ai vre-o sugestie legata de Dunare,zona ceva...astept cu interes.multumesc

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Aug 2009, 13:42

E relativa treaba si cu Dunarea. Sau cel putin la voi nu s'o curenta, ca aici e prapad.

Azi noapte am fost pe malurile'i frumoase. Am ochii carpiti si bucile ciur. Nici un tac toata noaptea, dimineata un pix de jumatate de kg si inca 2 atacuri sau ce dracu' sunt alea de le face stiuca :lol:

Daca ai norocul sa se dea baietii de la Team Amper cu 2 zile inainte sa vii tu pe'acolo, la revedere.

Cheers

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Aug 2009, 14:06

arapaima scrie:Salut Ovidiu.Initial asta am vrut sa fac,sa merg la Dunare dar prietenii cu care merg vor la Olt.Si pe urma si Dunarea asta...prea se repeta.In ultimele luni am tot fost weekend de weekend si nu a intrat nimica mai de soi.Daca ai vre-o sugestie legata de Dunare,zona ceva...astept cu interes.multumesc
o sugestie referitoare la salau pe Dunare ar fi rabdare! rabdare , rabdare si iarasi rabdare, sa se mai racoreasca apa, care acum are 26'C, si vor aparea si capturile de soi... sper

si e adevarat ce zice Todi, daca trecea eletro-teamul inainte , lucru pe care nu ai de unde sa-l stii , adio pesti.
eu de vreo 2 luni ma duc pe crap, am lanseta de salau la mine si 50 de jiguri pt control si intretinerea incheieturii... dar rezultatele vara au fost destul de sporadice...

toate bune!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns