Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Catalin M.
- utilizator constant
dupa cum am spus am fost sambata pe Sacalaia. am ajuns pe lac pe la 7 si am plecat pe la 4. am prins 2 stiuci (una de 1 kg si una de 2kg). cel mai important a fost ca au fost prinse la popper, exact in buza stufului. spectacolul a fost total.
in rest cabanierul zicea ca in ultimele zile a mers mai prost, si s-a prins mai mult la twister.
P.S. viza APS Cluj este de 141 lei (in care este inclusa si taxa ANPA).
in rest cabanierul zicea ca in ultimele zile a mers mai prost, si s-a prins mai mult la twister.
P.S. viza APS Cluj este de 141 lei (in care este inclusa si taxa ANPA).
- Catalin M.
- utilizator constant
Am fost in weekend, 2 zile.
Apa cristal, stiucile speriate.
Se puteau vedea in apa torpile peste un metru lungime, dar nu puteau botul la nimic.
Cu cateva zile in urma, a fost raportat un exemplar in jur de 8 kg prins la Zalt , drill si ruptura.
Mai multi martori au vazut stiuca facand lumanari pentru a se elibera de vobler , la cateva minute dupa ce-a fost scapata.Am inteles ca exista si filmare video.
Acelasi autor a prins sambata 2 exemplare intre 3-5kg dupa spusele lui.
Eu nu am vazut capturi mai mari de 2 kg in cele doua zile.
Mai incercam
Apa cristal, stiucile speriate.
Se puteau vedea in apa torpile peste un metru lungime, dar nu puteau botul la nimic.
Cu cateva zile in urma, a fost raportat un exemplar in jur de 8 kg prins la Zalt , drill si ruptura.
Mai multi martori au vazut stiuca facand lumanari pentru a se elibera de vobler , la cateva minute dupa ce-a fost scapata.Am inteles ca exista si filmare video.
Acelasi autor a prins sambata 2 exemplare intre 3-5kg dupa spusele lui.
Eu nu am vazut capturi mai mari de 2 kg in cele doua zile.
Mai incercam