lacul cerna sau lacul lui iovanu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
- pastravarul 77
- utilizator constant
La Breazova se ajunge din Valiug . La intrare in Valiug in sensul giratoriu (daca i-i putem spune asa) nu mergi spre Semenic ci mergi tot inainte cam 4-5 km. La un moment dat mergi paralel cu apa ( Barzava ) e pe partea dreapta. Si asa ajungi la lac . Lacul e impadurit ideal e cu barca dar daca nu ai poti sa pescuesti si de pe mal. Pesti : Pastrav si Clean . Pe rau in aval de lac se prinde pastrav .In amonte de lac clean . Lacul are foarte multi pomi picati care nu se vad asa ca pregatestete cu multe naluci. Un sfat daca ajungi pe acolo insista mult pe la pomii picati ca acolo stau pastravaniii mari si pe linga stanci recordul meu personal la pastrav pe Breazova e 1,8Kg la Blinker dar am vazut si mai mari prinsi. Clean 0,5 - 2 Kg se prind fest. Pe lac se pescueste cu permis normal de la asociatiile de pescuit. De la 1 Mai e deschis.
-
- utilizator nou
Ms. mult pentru toate informatiile si sper sa tinem legatura iar cand se deschide sezonul poate mergem impreuna, am si barca. Te rog mai spune-mi cum este drumul nu e problema de masina ca am 4x4, dar merg si cu rulota si pentru asta am emotiipastravarul 77 scrie:La Breazova se ajunge din Valiug . La intrare in Valiug in sensul giratoriu (daca i-i putem spune asa) nu mergi spre Semenic ci mergi tot inainte cam 4-5 km. La un moment dat mergi paralel cu apa ( Barzava ) e pe partea dreapta. Si asa ajungi la lac . Lacul e impadurit ideal e cu barca dar daca nu ai poti sa pescuesti si de pe mal. Pesti : Pastrav si Clean . Pe rau in aval de lac se prinde pastrav .In amonte de lac clean . Lacul are foarte multi pomi picati care nu se vad asa ca pregatestete cu multe naluci. Un sfat daca ajungi pe acolo insista mult pe la pomii picati ca acolo stau pastravaniii mari si pe linga stanci recordul meu personal la pastrav pe Breazova e 1,8Kg la Blinker dar am vazut si mai mari prinsi. Clean 0,5 - 2 Kg se prind fest. Pe lac se pescueste cu permis normal de la asociatiile de pescuit. De la 1 Mai e deschis.
-
- utilizator nou
Ms. mult pentru toate informatiile si sper sa tinem legatura iar cand se deschide sezonul poate mergem impreuna, am si barca. Te rog mai spune-mi cum este drumul nu e problema de masina ca am 4x4, dar merg si cu rulota si pentru asta am emotiipastravarul 77 scrie:La Breazova se ajunge din Valiug . La intrare in Valiug in sensul giratoriu (daca i-i putem spune asa) nu mergi spre Semenic ci mergi tot inainte cam 4-5 km. La un moment dat mergi paralel cu apa ( Barzava ) e pe partea dreapta. Si asa ajungi la lac . Lacul e impadurit ideal e cu barca dar daca nu ai poti sa pescuesti si de pe mal. Pesti : Pastrav si Clean . Pe rau in aval de lac se prinde pastrav .In amonte de lac clean . Lacul are foarte multi pomi picati care nu se vad asa ca pregatestete cu multe naluci. Un sfat daca ajungi pe acolo insista mult pe la pomii picati ca acolo stau pastravaniii mari si pe linga stanci recordul meu personal la pastrav pe Breazova e 1,8Kg la Blinker dar am vazut si mai mari prinsi. Clean 0,5 - 2 Kg se prind fest. Pe lac se pescueste cu permis normal de la asociatiile de pescuit. De la 1 Mai e deschis.
- pastravarul 77
- utilizator constant
-
- veteran
- pastravarul 77
- utilizator constant
-
- veteran
-
- veteran
Misto e si ca padurarii vin mult mai rar in control iarna zicandu-si ca oricum nu se prinde mare lucru! E de mers si pe apele care sunt de regula interzise la pescuit si pazite strasnic din primavara! Insa atentie la gheata, cazaturi, accidente....au cazut pescari iarna in lacul Balea, asa am auzit! Iar daca esti incins de efort poti muri instantaneu!razvan cristescu scrie:Sunt f. sigur.Uitati-va si in AVP ,nr. din octombrie sau noiembrie,e undeva pe la inceputul revistei stirea.

Fir intins la pastrav din ianuarie! Traiasca ANPA ca a fost deschisa la minte!