lacul cerna sau lacul lui iovanu

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tutankhamon
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tutankhamon » 08 Dec 2008, 08:22

Cum se ajunge la Breazova, si ce este acolo lac, rau, care sunt conditiile de pescuit de cine este administrata zona, daca da unde platesc si cat platesc.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 08 Dec 2008, 09:37

Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 08 Dec 2008, 10:38

La Breazova se ajunge din Valiug . La intrare in Valiug in sensul giratoriu (daca i-i putem spune asa) nu mergi spre Semenic ci mergi tot inainte cam 4-5 km. La un moment dat mergi paralel cu apa ( Barzava ) e pe partea dreapta. Si asa ajungi la lac . Lacul e impadurit ideal e cu barca dar daca nu ai poti sa pescuesti si de pe mal. Pesti : Pastrav si Clean . Pe rau in aval de lac se prinde pastrav .In amonte de lac clean . Lacul are foarte multi pomi picati care nu se vad asa ca pregatestete cu multe naluci. Un sfat daca ajungi pe acolo insista mult pe la pomii picati ca acolo stau pastravaniii mari si pe linga stanci recordul meu personal la pastrav pe Breazova e 1,8Kg la Blinker dar am vazut si mai mari prinsi. Clean 0,5 - 2 Kg se prind fest. Pe lac se pescueste cu permis normal de la asociatiile de pescuit. De la 1 Mai e deschis.

tutankhamon
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tutankhamon » 09 Dec 2008, 08:23

pastravarul 77 scrie:La Breazova se ajunge din Valiug . La intrare in Valiug in sensul giratoriu (daca i-i putem spune asa) nu mergi spre Semenic ci mergi tot inainte cam 4-5 km. La un moment dat mergi paralel cu apa ( Barzava ) e pe partea dreapta. Si asa ajungi la lac . Lacul e impadurit ideal e cu barca dar daca nu ai poti sa pescuesti si de pe mal. Pesti : Pastrav si Clean . Pe rau in aval de lac se prinde pastrav .In amonte de lac clean . Lacul are foarte multi pomi picati care nu se vad asa ca pregatestete cu multe naluci. Un sfat daca ajungi pe acolo insista mult pe la pomii picati ca acolo stau pastravaniii mari si pe linga stanci recordul meu personal la pastrav pe Breazova e 1,8Kg la Blinker dar am vazut si mai mari prinsi. Clean 0,5 - 2 Kg se prind fest. Pe lac se pescueste cu permis normal de la asociatiile de pescuit. De la 1 Mai e deschis.
Ms. mult pentru toate informatiile si sper sa tinem legatura iar cand se deschide sezonul poate mergem impreuna, am si barca. Te rog mai spune-mi cum este drumul nu e problema de masina ca am 4x4, dar merg si cu rulota si pentru asta am emotii

tutankhamon
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tutankhamon » 09 Dec 2008, 08:25

pastravarul 77 scrie:La Breazova se ajunge din Valiug . La intrare in Valiug in sensul giratoriu (daca i-i putem spune asa) nu mergi spre Semenic ci mergi tot inainte cam 4-5 km. La un moment dat mergi paralel cu apa ( Barzava ) e pe partea dreapta. Si asa ajungi la lac . Lacul e impadurit ideal e cu barca dar daca nu ai poti sa pescuesti si de pe mal. Pesti : Pastrav si Clean . Pe rau in aval de lac se prinde pastrav .In amonte de lac clean . Lacul are foarte multi pomi picati care nu se vad asa ca pregatestete cu multe naluci. Un sfat daca ajungi pe acolo insista mult pe la pomii picati ca acolo stau pastravaniii mari si pe linga stanci recordul meu personal la pastrav pe Breazova e 1,8Kg la Blinker dar am vazut si mai mari prinsi. Clean 0,5 - 2 Kg se prind fest. Pe lac se pescueste cu permis normal de la asociatiile de pescuit. De la 1 Mai e deschis.
Ms. mult pentru toate informatiile si sper sa tinem legatura iar cand se deschide sezonul poate mergem impreuna, am si barca. Te rog mai spune-mi cum este drumul nu e problema de masina ca am 4x4, dar merg si cu rulota si pentru asta am emotii

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 09 Dec 2008, 10:25

Drumul . Ultimi 3 Km e cam nasol nu e asfalt dar e accesibil. Merge si cu masina mica dar incet . Find apa de munte se deschide la 1 Mai si ne vorbim inainte ne intalnim si facem o partda de pescuit pe cinste, barca am si eu. Nu ai voe de cat la vasle sau cu motor electric . Loc de pus rulota este.

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 09 Dec 2008, 14:39

Am o veste buna pt. voi.Sezonul de pescuit la munte se deschide in anul 2009 pe 01.01.09.Deci nu mai e nevoie sa asteptati inca 5 luni.

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 09 Dec 2008, 15:01

Tu vorbesti serios???? :shock: :shock: :shock: Pai daca e asa in 1.1.2009 sunt la Pescuit ca de inghetat nu cred ca o sa inghete. Cine ne poate spune sigur daca e asa sau nu.

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 09 Dec 2008, 16:02

Sunt f. sigur.Uitati-va si in AVP ,nr. din octombrie sau noiembrie,e undeva pe la inceputul revistei stirea.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Dec 2008, 23:10

razvan cristescu scrie:Sunt f. sigur.Uitati-va si in AVP ,nr. din octombrie sau noiembrie,e undeva pe la inceputul revistei stirea.
Misto e si ca padurarii vin mult mai rar in control iarna zicandu-si ca oricum nu se prinde mare lucru! E de mers si pe apele care sunt de regula interzise la pescuit si pazite strasnic din primavara! Insa atentie la gheata, cazaturi, accidente....au cazut pescari iarna in lacul Balea, asa am auzit! Iar daca esti incins de efort poti muri instantaneu! :lol: Deci grija mare! Natura nu iarta! Si mai e ceva - anuntati mereu apropiatii unde veti merge, nu de alta dar e mai bine sa va caute pe o vale anume, pe un lac sau caldare glaciara decat pe un munte intreg sau lant muntos!
Fir intins la pastrav din ianuarie! Traiasca ANPA ca a fost deschisa la minte!

Scrie răspuns