Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Sep 2008, 17:47

Mah...Voi vorbiti serios cu stiucile alea? :shock: :P Ca cred ca sambata vin la Hd ,dar am zis ca plec seara inapoi...Dar daca e rost de peste...Care este regimul de pescuit pe Saulesti? Pe Cincis APSHD?Ca parca ati luat lacul in administrare. Merci? Concursul?Pai astept sa vad ce ziceti voi...

@shaddow 11
Crapii au fost mai mari.Exemplare intre 8-10 kg . Alea mai mari.Un somotel la vreo 6 kg, stiuca la vreo 4 kg, un chinez la rotativa :shock: de vreo 15 kg...Ca si capturi mai interesante...Plus un somn adevarat care a vrut sa-mi rapeasca un coleg, dar a avut noroc :P Si salai la 1-2 kg, plus avat la 1-1,5 kg.Cam asta a fost la "gasca" noastra! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 26 Sep 2008, 07:51

salut baietzi, am fo yo pe saulesti si ... bolborosea apa de stiuca problema e vegetatia... abia am recuperat un slider floating :| eventual un pestisor si o pluta mai mare + rabdarica... :))
haideti ziceti eu am fo plecat si nu am avut net pacolo dar sa punem de concursu ala.
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Sep 2008, 20:45

Azi am fost la Hd.Am oprit la Saulesti sa vad ce si cum...Era liniste mare :cry: Dadeau baietii si la peste viu...Jale...Cica! Am povestit un pic cu ei si au zis ca si pe Cincis e nasoala treaba.Momentan. Voi aveti noutati? :roll:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 28 Sep 2008, 21:15

salut baieti
poate sa-mi spuna cineva, paraul (raul) ala care vine din cincis, si trece prin hunedoara, cerna parca ii zice,... are vreun peste ? si daca da... ce se poate prinde pe el ?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 29 Sep 2008, 09:59

Acel riu are ceva pastrav . S-au prins exemplare si de 2-3 kg bucata. Dar acuma este prohibitie la pastrav. :wink:
Daca te intereseaza un pescuit in Hunedoara anuntama

DiViNiTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DiViNiTi » 03 Oct 2008, 09:03

am fost eu duminica cu barca pe cincis si dupa ore bune de jiguit am luat un salautz care mia scapat langa barca :)) pretenu cu care am fost a reusit sa ia si el unu micutz afar din apa...in rest...va mai scriu acum o sa plec pe teren saptamanile astea am fo tot plecat
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Oct 2008, 19:21

Mah ,eu m-am reprofilat pe salaul din Mures... :lol: Asa ca mai lasam un pic stiucile alea :wink:

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 04 Oct 2008, 18:35

hai sa stabilim data pt concurs si sa facem listele...pregatirile...toate cele....!!!vreau sa vad o mobilizare generala ce naiba... :P ia sa auzim propuneri pt data....cum ar fi mai bine sambata sau duminica?

shaddow11
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shaddow11 » 04 Oct 2008, 18:36

hai sa stabilim data pt concurs si sa facem listele...pregatirile...toate cele....!!!vreau sa vad o mobilizare generala ce naiba... :P ia sa auzim propuneri pt data....cum ar fi mai bine sambata sau duminica?

amatoru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de amatoru » 07 Oct 2008, 03:48

Mai, da' ce va mai coditi cu planificarea concursului, ca ma doare capu' :evil: cand va vad asa nehotarati. Imi pare rau ca nu voi putea participa si eu la concurs, dar acum ma aflu la o departare prea mare...
Sper totusi, ca va avea loc concursul anul asta :lol: si ca veti posta si poze!

Scrie răspuns