Cincis,Ostrov si Runc -Hunedoara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
buna ideea cu afisele
si buna si cea cu perioada mai tomnatica...o sa ma ocup eu de afise...pana una alta va invit in galeria mea unde am poze cu pastravul prins pe CERNA de pretenul meu de carlig Cristi si pe care sper sa il cunoasteti la concurs...un lucru benefic pt voi ca aveti ce invata de la el
vb din experienta
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=9752

http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=9752
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-
Alta viata!shaddow11 scrie:asa zic si eu ca e cel mai bine...sa il facem mai pe la sf lui septembrie ca acum sunt sanse mici sa prindem ceva...diviniti colaboram in fabricarea afiselor si putem sa ducem cateva si prin deva...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
bun sa incepem sa le proiectam...
am fost duminica pe cincis cu barcutza si...vremea palcuta...apa limpede...si la primele aruncari de vobler se vedeau clenutzi cum vin dupa ea pan la barca si nik... am incercat la salau...nik...m-am enervat si am sapat dupa rame...si am gasit niste ramoace de toata frumusetea...si nik...parerea mea e ca locatia a fo de vina...nu am prins loc pe tataus si in larg pe la camping nu se prea strang pesti.
ce tehnici recomandati la pescuitul pe cincis? sau le tineti secret pana la concurs?:D
am fost duminica pe cincis cu barcutza si...vremea palcuta...apa limpede...si la primele aruncari de vobler se vedeau clenutzi cum vin dupa ea pan la barca si nik... am incercat la salau...nik...m-am enervat si am sapat dupa rame...si am gasit niste ramoace de toata frumusetea...si nik...parerea mea e ca locatia a fo de vina...nu am prins loc pe tataus si in larg pe la camping nu se prea strang pesti.
ce tehnici recomandati la pescuitul pe cincis? sau le tineti secret pana la concurs?:D
-=pestele rapitor este prea pretios pentru a fi prins o singura data=-