contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gerula
- veteran

leba scrie:Gerula scrie:...
Si prin prostii nu ma refer la braconaj, sunt sigur ca pe ala o sa-l starpeasca. Dar daca ne trezim ca peste 3-4 ani trei sferturi din delta sunt ale lui Vantu nu stiu ce afacere am facut.
nu cred ca va starpi braconajul. si nici tu nu crezi asta, sa fim seriosi. ai fost poate in Delta si ai vazut la ce nivel si cu ce spor se braconeza, prin tz metode.
poate va face ceva in sensul asta, dar de starpit...come on.

Stai tu linistit, e mult mai usor de starpit braconajul decat iti inchipui.
Numai un prost vaneaza braconierii, desteptul ar vana pestele care iese din Delta, si care e mult mai usor de urmarit. Ai idee prin cate porturi se poate scoate de aici pestele braconat?
Cu lacrimi Bastus!
-
Tavi
- veteran

1?
-
pensionaru
- veteran

-
O sa starpeasca Mihaiu braconajul cum a starpit Basexu coruptia.O sa faca un pic de valuri,o sa tulbure apele acum la inceput dupa care "liniste" totala.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
Bodnar
- junior

-
Gerula ai mare dreptate in ce zici. Si eu am sesizat de multe ori aceasta problema. Niste filtre in locuri strategice ar fi aur. Nu sa urmaresti...tot omul noaptea. Nu braconajul e problema domnilor....ca bastinasii ar da in icter de la atata peste....intermediarii si cei care comercializeaza sunt miezul problemei.....Adevaratii braconieri sunt inafara Deltei...de aici trebuie inceput.
As vrea sa fie o prohibitie la BRACONIERI....sa-nceapa ASTAZI.....si sa tina pana IERI...