Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 19 Sep 2008, 14:37

Eu cred in Liviu Mihaiu!Oricum o schimare trebuia facuta... Speranta moare ultima!

pensionaru
veteran
veteran

Liviu Mihaiu noul guvernator al Deltei?

Mesaj de pensionaru » 19 Sep 2008, 14:41

Eu fiind mai "puriu",astept de prin '90 o schimbare si vad ca nu mai vine.
M-am bucurat si cand l-a pus pe Gheorghe Stefan sef la ANAPA si-a facut si asta caca-maca.Mi-am cam pierdut rabdarea cu astia care vin si experimenteaza pe noi.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Sep 2008, 16:58

Mai baieti...Nu traiti voi sa vina un guvernator al Deltei care sa declare ( stiti voi...) :
"Delta nu e a mea (:shock: pana-i p...), nu e a vostra (normal...), ci a urmasilor ,urmasilor vostrii (nu traim noi atat :evil: ) in vecii vecilor Amin( aici is de acord :lol: ) !"
Cam asta este ceea ce am vrut eu sa zic... :P

PS:Mai este o sansa cu Delta...Cica "electricienii" se muta usor-usor pe Mures :evil: :evil: Si tot o vorba de duh ( :P ) ,din popor sau ,ma rog, din inalta intelepciune a poporului nostru :
"Nu v-ar ajuta bunul Dumnezeu..." :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 19 Sep 2008, 17:29

Liviu Mihaiu este presedintele Asociatiei Salvati Dunarea si Delta, eu cred in omul asta, e un mare amator de stiuca din cate am vazut, e de-al nostru fratilor. Liviu Mihaiu are acum ocazia sa puna odata si pentru totdeauna lucrurile la punct, daca pana acum se ruga de altii sa faca ceva in delta, are acum puterea sa o faca el. Ar trebui sa ne bucuram ca a iesit el guvernator si nu altcineva. Sa-i uram spor la treaba
C***t in traista!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Sep 2008, 17:51

Liviu Mihaiu are acum ocazia sa puna odata si pentru totdeauna lucrurile la punct, daca pana acum se ruga de altii sa faca ceva in delta,

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 19 Sep 2008, 17:51

va mai aduceti aminte de radu opaina de la federatia asociatiilor de proprietari, ce le mai combatea cu gigacaloria, cu alea, alea... si cand l-au pus aia sef la radet, s-a ales praful...
sa nu patim la fel!
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Sep 2008, 17:56

Asociatia "Salvam Delta pentru noi", cam asa ar trebui sa se numeasca ;).
Cu lacrimi Bastus!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Sep 2008, 18:06

fisherman scrie:va mai aduceti aminte de radu opaina de la federatia asociatiilor de proprietari, ce le mai combatea cu gigacaloria, cu alea, alea... si cand l-au pus aia sef la radet, s-a ales praful...
sa nu patim la fel!
:cry: :lol: Mai greu cu praful pe ...Dunare :P Cica era aia cu "Dunare,Dunare ...drum fara PULBERE" Pai o sa ne alegem cu pulberea... :shock: :twisted:
Vorbind totusi serios:anul acesta puneau setcile mono extrem de precauti...Pe alea de traditionale aproape deloc ca e infractiune!Tot e bine! Nu prea era caras la vanzare ,dovada ca s-au (mai) rarit setcile...Marea,uriasa problema a Deltei sunt "electricienii"! Specializati deja pe somn , pe crap, etc :shock: Scule aferente, pe specii :evil: Desi, toti localnicii erau de acord ca daca s-ar vrea cu adevarat in MAXIM doua saptamani ar disparea braconajul cam 75% :!:

bosketu
junior
junior

Mesaj de bosketu » 19 Sep 2008, 18:09

Ma bag si io ca musca, dar asociaţia "Salvaţi Dunărea şi Delta" nu cred ca s-o transformat peste noapte in "Salivati Dunărea şi Delta". Nici mie nu-mi place asocierea asta, dar nu cred ca o sa-ti interzica sa te dai prin delta daca nu ai motor de barca facut de Citroen, sau sa nu-l mai lase pe bastinos cu motoru de 15 cp in 2t si sa-l lase in schimb pe bastanu cu 100+ cp dar 4t. Si sunt convins ca n-o sa poata fura mai mult decat predecesorii prin simplul motiv ca nu mai este pestele de altadata, nu mai sunt nici terenurile de alta data, deci nu pot fura la fel de mult. Acu io cred ca si interzicerea pescuitului industrial al stiucii a fost o masura buna. Parerea mea.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Sep 2008, 20:25

Uite-l si pe al doilea pensionarule!Palaria ei de treaba...

Scrie răspuns