Cheile Sohodolului

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

mihaitzzza
junior
junior

Cheile Sohodolului

Mesaj de mihaitzzza » 07 Oct 2007, 09:23

Stiti cumva daca este vre-o specie de peste pe Sohodol (banuiesc ca ar putea fi ceva pastrav...dar nush) ?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 07 Oct 2007, 10:50

daca Sohodolul e raul ala la care cred eu ca te referi, undeva pe langa Tg Jiu, atunci banuiesti bine,..., are pastrav... sau mai bine zis.... avea,... acum nu mai stiu...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 07 Oct 2007, 11:33

este pastrav pe sohodol
nu stu cit de mult mai e pentru ca in vara riul a fost secat
s-a prins destul de bine in primavara, nu capturi super mari dar erau sanse sa iei si pe juma de kil
peisaj nemaipomenit!
in rest ... we are the best!

mihaitzzza
junior
junior

Mesaj de mihaitzzza » 07 Oct 2007, 12:52

@miky ... da pe acolo pe langa tg jiu

@pasek ... da, peisajul este superb

cos78min
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cos78min » 24 Oct 2007, 20:07

Referitor la pescuitul pe Sohodol pot să vă spun că populaţia de păstrăv a scăzut mult în ultimii ani. Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj a preluat în custodie aria naturală protejată care cuprinde zona de la intrarea pe chei până la fostul complex turistic...care acum este în ruină. Regulamentul ariei protejate prevede interzicerea pescuitului pe tot teritoriul ariei protejate. Motivul pentru care a fost luată decizia interzicerii pescuitului este cel spus în prima frază. Acest lucru s-a datorat braconajului. În plus, valea seacă aproape în fiecare an în zona cheilor. Ţinând cont de faptul că Direcţia Silvică permite pescuitul pe o zonă care se întinde de la intrarea pe chei până la aproximativ 300 metri amonte de limita nordică a ariei naturale protejate, probabil după aprobarea regulamentului ariei naturale protejate de către Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, pescuitul pe Valea Sohodolului va fi complet interzis. Asta datorită faptului că DSV va trebui să interzică pescuitul în zona cheilor conform prevederilor din regulament.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Noi 2007, 18:24

sohodol o zona de vis 1989 acum sperante :!:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 08 Mai 2010, 11:25

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 10 Mai 2010, 05:29

Incet,incet zona se pare ca si a revenit . Si mai imbucurator este ca "trece" si o pazeste cineva.5000...era mai de efect!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Mai 2010, 08:35

46 de pastravi!!!! si ne mai miram ca se rareste acest peste nobil in apele salbatice! Hai ca dadea la carabete s-ar mai putea intelege, dar sa retii atata puzderie de peste probabil ca sa il vinzi...ca nu cred sa aiba familie compusa din 20 de membri! :lol: Nu zice daca avea permis ANPA sau bon de zi RNP. Si dfaca ar fi avut tot era macar contravenient. Ce mi se pare interesant - controlul l-a facut seful de post si reprezentantii AGVPS Egreta nu ANPA si nu RNP! Adica cei care incaseaza banii pescarilor! Daca era dupa astia "bravul" braconier putea linistit sa pescuiasca nu 46 ci 100 de pastravi! Pe urma ma intreb ce or fi facut cu pestii confiscati si cu telefonul aluia (se vede in poza ca i l-au luat pe post de...peste :lol: ). Va dati seama ce masa cu pastyrav gratar si mujdei au incins la sectia de politie? I-ori fi dat si lui Cristinel un pastrav sa guste, asa macar ca el i-a prins? :lol:
Sohodol, de raul asta spunea cineva aici pe forum ca exista un "privatizat" in zona care pretinde ca a concesionat apa pe vreo 20 de ani si nu recunoaste permisele ANPA. Nu era bine sa il "rezolve" si pe asta laolalta cu Christinel? Doua vidre mai putin!!!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 10 Mai 2010, 08:47

Fario-ala e telefonul meu :lol: .L-am pus pentru reper.
Cat despre peste au fost 2 kg,acum calculeaza si tu media pe peste daca au fost 46 de pastravi.Ce dreaq sa mananci din ei,erau cat degetu'.
Pestele a ramas la politie,oricum omul eviscerase pestele si-l ascunsese intr-o punga sub apa raului.
Eu zic ca politatii meritau si ei o coada acolo,ceva,au muncit un pic sa-l prinda.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Scrie răspuns