Cheile Sohodolului
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Cheile Sohodolului
Stiti cumva daca este vre-o specie de peste pe Sohodol (banuiesc ca ar putea fi ceva pastrav...dar nush) ?
daca Sohodolul e raul ala la care cred eu ca te referi, undeva pe langa Tg Jiu, atunci banuiesti bine,..., are pastrav... sau mai bine zis.... avea,... acum nu mai stiu...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- junior
Referitor la pescuitul pe Sohodol pot să vă spun că populaţia de păstrăv a scăzut mult în ultimii ani. Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj a preluat în custodie aria naturală protejată care cuprinde zona de la intrarea pe chei până la fostul complex turistic...care acum este în ruină. Regulamentul ariei protejate prevede interzicerea pescuitului pe tot teritoriul ariei protejate. Motivul pentru care a fost luată decizia interzicerii pescuitului este cel spus în prima frază. Acest lucru s-a datorat braconajului. În plus, valea seacă aproape în fiecare an în zona cheilor. Ţinând cont de faptul că Direcţia Silvică permite pescuitul pe o zonă care se întinde de la intrarea pe chei până la aproximativ 300 metri amonte de limita nordică a ariei naturale protejate, probabil după aprobarea regulamentului ariei naturale protejate de către Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, pescuitul pe Valea Sohodolului va fi complet interzis. Asta datorită faptului că DSV va trebui să interzică pescuitul în zona cheilor conform prevederilor din regulament.
- storm fish
- veteran
-
- veteran
46 de pastravi!!!! si ne mai miram ca se rareste acest peste nobil in apele salbatice! Hai ca dadea la carabete s-ar mai putea intelege, dar sa retii atata puzderie de peste probabil ca sa il vinzi...ca nu cred sa aiba familie compusa din 20 de membri!storm xxx scrie:http://www.impactingorj.com/eveniment/H ... -3916.html

Sohodol, de raul asta spunea cineva aici pe forum ca exista un "privatizat" in zona care pretinde ca a concesionat apa pe vreo 20 de ani si nu recunoaste permisele ANPA. Nu era bine sa il "rezolve" si pe asta laolalta cu Christinel? Doua vidre mai putin!!!
- storm fish
- veteran
Fario-ala e telefonul meu
.L-am pus pentru reper.
Cat despre peste au fost 2 kg,acum calculeaza si tu media pe peste daca au fost 46 de pastravi.Ce dreaq sa mananci din ei,erau cat degetu'.
Pestele a ramas la politie,oricum omul eviscerase pestele si-l ascunsese intr-o punga sub apa raului.
Eu zic ca politatii meritau si ei o coada acolo,ceva,au muncit un pic sa-l prinda.

Cat despre peste au fost 2 kg,acum calculeaza si tu media pe peste daca au fost 46 de pastravi.Ce dreaq sa mananci din ei,erau cat degetu'.
Pestele a ramas la politie,oricum omul eviscerase pestele si-l ascunsese intr-o punga sub apa raului.
Eu zic ca politatii meritau si ei o coada acolo,ceva,au muncit un pic sa-l prinda.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....