Noutati Delta Dunarii
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
am fost la mila23 cu 20 ron / 4 pers / zi barca (cu vasle cei drept, iti trebe si ceva antrenament so manuiesti
18 crivace ) si camera 30 ron / 4 pers / noapte deci cam 13 ron / zi de pers barca+cazare, acu depinde ce vrei, daca vvrei motor, mancare calda si baie si TV nui rost de tine acolo
ptr cei mai saracaciosi care totusi vor sa vaza delta si sa prinda si un peste e ideal
fiecare dupa posibilitati
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- johnnybravo
- Moderator

la fel si eu, in octombrie la sfarsitoaie scrie:http://ruralturism.ro/delta/pensdelta/m ... covro.html
am fost anul trecut.doamna este o super bucatareasa desi cam acra.domnul este ok si te indeamna catre locuri bune.au si barca.anu trecut 75 lei +benzina plus barcagiu(iti gaseste el)per total 110 lei
merita.parerea mea.
preturile mi s-au parut ok, mai putin barca cu motor...scump!
daca ai "norocul" sa nu mai mearga vaporasul va trebui sa scoti 2.5mil/salupa ca sa ajungi inapoi in tulcea
-
Andrei_smeu
- utilizator nou

o sa incerc sa ajung la mila 23 la inceputul lunii septembrie pana pe 8 sau 9(plecarea) ,merg impreuna cu un amic , o sa plecam din Iasi, daca mai sunt persoane interesate de o pescuiala de cateva zile astept raspuns ,daca nu ,cand ma intorc o sa postez impresii ...acu poate cineva sa imi zica care mai e treaba cu permisul ? daca am permis A.G.V.P.S. vizat in Iasi trebuie sa merg si in Tulcea sa mai vizez? sau cum mai sta treaba? ...si inca mai astept informatii in ceea ce priveste cazarea ,as prefera numere de telefon de la localnici ...multumesc anticipat
fewrt
@andrei_smeu
Uite eu plec in Delta pe data de 5 septembrie...Dar pe bratul Sf.Gheorghe.Sunt curios si eu ce e cu permisele
Ma duc cu doi prieteni care au mai fost anul acesta de doua ori si nu i-a intrebat nimeni nimic! Eu nu o sa-mi iau alt permis! La nebunia de azi din Ro si tinand cont de faptul ca am deja un permis de pescuit eliberat de o institutie a statului roman ...mi se rupe!
Sa vedem cum ma intorc de acolo
PS:doar nu om fi noi mai catolici decat Papa... ca la ei nu m-a "omorat" nimeni!
PSS:permisul meu nu l-am luat prin AGVPS!
Sic!
Uite eu plec in Delta pe data de 5 septembrie...Dar pe bratul Sf.Gheorghe.Sunt curios si eu ce e cu permisele
PS:doar nu om fi noi mai catolici decat Papa... ca la ei nu m-a "omorat" nimeni!
PSS:permisul meu nu l-am luat prin AGVPS!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- storm fish
- veteran

se prinde ciortan pana 4 kg dar cam rar si somotel....1-2kg tot rarautPitonu' scrie:In zona hotelului cormoranul merge ceva in perioada asta? Shi daca da, la ce?
Merci shi "condiment"pe Betze
SLAB FATA DE ANUL TRECUT....dak mergi sa treci de complex cu 1-2 km mai sus se vede o padure de pluta acolo se mai prinde cate ceva ....am fost mai jos de complex cu 4km si a mers slab....tranzit mare de barci:(
rame,lipitori
mamaligiki si bob