Monofilamente
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
- Dornea Ionut
- senior
Si cat am cautat si eu un trabucco river prin Ploiesti!!! De unde sa il ei frate? Am intrebat la Arow... au luat foc!!! Cum sa vanda ei asa ceva?!?!
Da... si MAGNUM-ul XP acela de care vorbeam eu intr-un mesaj anterior cam stalucea in soare.... Dar oare de ce este recomandat firul fluo pentru spinning? Sa il vedem doar noi sau si pestele... asa ca... sa staluceasca!!!
Da... si MAGNUM-ul XP acela de care vorbeam eu intr-un mesaj anterior cam stalucea in soare.... Dar oare de ce este recomandat firul fluo pentru spinning? Sa il vedem doar noi sau si pestele... asa ca... sa staluceasca!!!

Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Nu trebuie sa pui un leader fluorocarbon la firul TRABUCCO ci e mai bine sa pescuiesti cu FIRELINE SMOKE de 4lb. sau 6lb.si la acest fir sa folosesti leader fluorocarbon de 4-8lb.,sau sa pescuiesti direct cu fir TRABUCCO FLUOROCARBON(am gasit cu vreo 5 ani in urma in UNGARIA).makszim daniel scrie:si eu mi-am luat trabucco spinning river trout,de 0,22.ieri l-am incercat prima data si mi se pare minunat.ce nu-mi place e faptul ca e prea vizibil in apa.am colorat cu marker negru cam un metru si a iesit un violet,cat de cat mai putin vizibil.ar trebui oare sa-i pun un leader fluorocarbon?
Insa parerea mea e ca e mai bine si mai economic sa pescuiesti cu FIRELINE +leader fluorocarbon.Eu pescuiesc asa de peste 8 ani si nu m-as mai intoarce niciodata la fir mono si stiu ce vorbesc.
Jean Scurtu
Eu pe batul 3-15 gr pentru clean folosesc mono Rapalla Soft si mi se pare acceptabil, dar nu am facut inca doar 3 partide cu firul acesta deci nu am o opinie relevanta. Pana acum aveam Sufix Ultra Knott Fluo pe cate un tambur la toate mulinetele de spinning si pot sa spun ca nu am avut nimic de reprosat acestui fir avand in vedere ca o rola costa 9 RON. M-a tinut un sezon intreg, desi nu ma asteptam.
trabucco river trout spinning de 0,20 pe care l-am cumparat la 19 RON/150 metri de fir are culoare alba si are o textura deosebita.
memorie de elefant nu stiu cum poate sa aiba daca dai cu 0,22 si folosesti naluci sub 10 grame. Poate ai tras cu el un pom sau asa ceva de ai tensionat firul.
culoarea in apa a firul este inca o chestie puternic dezbatuta dar dupa parerea de pescar pe rauri nu prea conteaza asa de mult. Oricum apa nu e prea limpede si in majoritate datilor folosesc stuna.
DEOCAMDATA TRABUCCO RIVER TROUT este cel mai bun mono pe care l-am incercat. E adevarat ca e cam tare dar poti conduce excelent cu el orice naluca.
Am pescuit cu fir fosforescent *(discoteca ca altul nu aveam) pe o apa cu vizibilitate peste jumatate de metru si luat la fel de bine ca si cu un fir clear (am folosit rotativa).
memorie de elefant nu stiu cum poate sa aiba daca dai cu 0,22 si folosesti naluci sub 10 grame. Poate ai tras cu el un pom sau asa ceva de ai tensionat firul.
culoarea in apa a firul este inca o chestie puternic dezbatuta dar dupa parerea de pescar pe rauri nu prea conteaza asa de mult. Oricum apa nu e prea limpede si in majoritate datilor folosesc stuna.
DEOCAMDATA TRABUCCO RIVER TROUT este cel mai bun mono pe care l-am incercat. E adevarat ca e cam tare dar poti conduce excelent cu el orice naluca.
Am pescuit cu fir fosforescent *(discoteca ca altul nu aveam) pe o apa cu vizibilitate peste jumatate de metru si luat la fel de bine ca si cu un fir clear (am folosit rotativa).
the angler is catching xxx, not by the lure