Monofilamente
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Monofilamente
Salut!mi-am cumparat de curand un monofilament trabucco river trout de 0.30 la recomandarea unui prieten,(cica ar fi bun la pescuitul stiucii cu oscilanta).Nu l-am folosit inca dar mi se pare "prea elastic".Voi ce monofilamente folositi a oscilante?(va rog firele pe care le recomandati sa fie gasite in romania la arw gipo etc.)Mersi.
-
- veteran
Nu dau cu monofilament la oscilanta !!!!!, doar la vobler..
Un mono bun, pe care l-am descoperit acum vreo 3 ani este Trabuco Super Elite (rola de diametru mai mare, incastrata intr-o mini casca de protectie.., sa zic ); un diametru excelent e 0,28mm-0, 32 mm ; nu are rost sa exagerezi.
Alte fire care mi-au placut..Iron Silk, Climax Salt Sater(yelow line) ;
Un mono bun, pe care l-am descoperit acum vreo 3 ani este Trabuco Super Elite (rola de diametru mai mare, incastrata intr-o mini casca de protectie.., sa zic ); un diametru excelent e 0,28mm-0, 32 mm ; nu are rost sa exagerezi.
Alte fire care mi-au placut..Iron Silk, Climax Salt Sater(yelow line) ;
- calinagape
- utilizator constant
-
- veteran
Pt. pescuit in conditii dificile.., ragalii, stepi ..etc (vorbesc numai de Delta !!!), ai nevoie de 0,30mm , cel putin.In rest.., pe riuri, lacuri .etc.., ceva mai gros de 0, 22-0, 25mm, nu cred ca se justifica. Stii cum e : scula-i buna , mana-i proasta...
Oricum, nu pescuiesc cu mono decit in Delta.
Oricum, nu pescuiesc cu mono decit in Delta.
e putin mai elastic River Trout-ul de la Trabucco, dar eu il gasesc un fir excelent.... adica il folosesc de ceva vreme si sunt foarte incantat de el ...
e putin cam prea gros ala de 0,3... io folosesc unul de 0,22 si am mare incredere in el...
un alt fir bun ar fi si Trabucco T Force Match sau ceva de genul asta.... folosesc de 0,16 si 0,18 si sunt excelente...
e putin cam prea gros ala de 0,3... io folosesc unul de 0,22 si am mare incredere in el...
un alt fir bun ar fi si Trabucco T Force Match sau ceva de genul asta.... folosesc de 0,16 si 0,18 si sunt excelente...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- Dornea Ionut
- senior
Dar un fluo bun puteti recomanda?
Alte detalii: pescuit la clean, momeala este vobler (undeva intre 2 si maxim 4cm), media de greutate a pestelui undeva intre 500g si 1kg.
Am folosit unul de la storm de 0,15. Intr-un cuvant: dezamagire (foarte prost la nod)!
Alte detalii: pescuit la clean, momeala este vobler (undeva intre 2 si maxim 4cm), media de greutate a pestelui undeva intre 500g si 1kg.
Am folosit unul de la storm de 0,15. Intr-un cuvant: dezamagire (foarte prost la nod)!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

- Dornea Ionut
- senior
Este fluo bogdank?
Messenger: dorneai