Magazine de naluci

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 10 Iul 2006, 11:53

christianpindichi scrie: nu exista magazine NUMAI de naluci,dupa cum e titlul topicului.decat online(vezi berti!). :wink: cunosti tu vreun magazin care vinde NUMAI naluci??? :?:
..................................
PS 3
la fel nu inteleg la ce se refera bogdan cand se exprima ca"umfla" preturile.import +taxe +adaos(logic si normal ca din asta se traieste)+TVA...uite asa statu' umfla pretu'.
titlul topicului este orientativ, ma refeream magazinele ce au o gama mai variata de naluci, iti dai seama ca nu pot exista intr-un magazin numai naluci (desi ar fi cool :wink: ) .
Faptul ca "umfla" preturile nu vine din taxe si tva ci din adaosul excesiv. Ca sa imi sustin oarecum parerea uite un fapt concret: Am luat din Munchen un sonar Eagle Cuda 128 cu 130-150E nu mai stiu exact pretul, la gipo este 9.5mil , si sa ma ierte Dumnezeu ca nu e facut in germania, si aia il importa....eee asa si cu nalucile. e drept pretul nu variaza asa tare pt ca nu sunt sume mari, insa scumpe sunt.
Fara pescuiala viata e pustiu

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 02 Oct 2006, 10:51

Salutari tuturor ! Chiar ar fi un topic util, de curand am colindat putin pentru a-mi improspata colectia de naluci si m-am ingrozit de ce scoruri pot avea comerciantii la diverse tinichele...mai oameni, pentru ceea ce sunt si costurile de fabricatie, pretul este exagerat chiar si de 10 -20 de ori !!!!! :oops: deh, taxa pe superstitie ca sa nu spun snobism.

Un exemplu concret, ieri m-am intors de pe Dunare si cele mai bune rezultate la stiuca le-am avut cu o lingura rotativa no-name chinezeazca de-alea pe care le gasiti la kil in piata, care nici macar nu innoata bine , se mai blocheaza asa si o ia in dunga ... Orice alta naluca nu a prins mai nimic :D. Am si facut baie dupe ea numai sa nu o pierd .

... Si nu e prima oara cand se intampla :)) La fel am prins saptamana trecuta la o tinichea oscilanta care mai mult se "rostogoleste" si se invarte decat oscileaza :P

Concluzia, unde gasim naluci la preturi mai aproape de realitate? Ca pe mine vre-o sigla cu "as seen on tv" nu ma incalzeste cu nimic, doar imi sparge buzunarul degeaba. :wink:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 02 Oct 2006, 15:33

[quote="christianpindichi"]La "rechinii"aia ai garantie,ai posibilitatea de a vedea de a alege,ai service...de aia sunt preturi "umflate"...sau cum vrei sa le spui.
desigur exista alternative mult mai ieftine ,dar cu riscurile de rigoare(gen-cabelas,basspro si in general tot ceea ce inseamna cumparaturi online).
Acum depinde de tine cum si in ce fel iti asumi riscurile!!!
e placut s astai pe net si sa-ti cumperi ce vrei de peste ocean...insa ce faci daca poza nu este la fel ca realitatea,...????sau pur si simplu produsul respectiv nu este ceea ce iti doreai tu??nu spun ca asa se intampla ...dar se poate intampla.
Apropo's de rechini ai apelat la garantie in cazul Arrow sau Gipo?
Daca ai rezolvat spune-mi si mie.

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Re: Magazine de naluci

Mesaj de Sir Caca » 03 Oct 2006, 07:01

Bogdan_Alex scrie:M-am cam saturat de rechinii din domeniul pescuitului gen Arrow si Gipo care dupa parerea mea umfla preturile considerabil. Propun sa listam aici magazinele cunoscute de utilizatori care par bune ca pret si dotare IN DOMENIUL NALUCILOR din diverse orase. Eu personal sunt intr-o mare dilema in sensul asta ( in Bucuresti )
La Satu-Mare sunt magazine care aduc nalucile din UE, nu stiu in comparatie cum sunt preturile, dar nu am vazut sau auzit in alte parti de naluci Abu sau Kuusamo etc.
In alta ordine de idei una este sa dai cu naluci Atom sau Toby facute de firma care le-a scos pe piata si alta este sa dai cu tinichelele de la noi.
Deci in Satu Mare nu nu stiu daca pretul este mult mai mic, dar vei gasi naluci care nu se importa in Romania.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 03 Oct 2006, 08:28

in mures sunt cam 6 magazine dedicate pescuitului in exclusivitate si sincer gasit cam toate firmele de la rappala,yozzuri abu garcia, barckley pana la chinezarii de 2,5 RON . Preturile nu variaza prea mult eventual gama de produse. La toate preturi sunt destul de umflate asa ca prefer sa cumpar online (modele consacrate) de la magazinul de pe siteul asta si bineinteles la de BERTI (parerea mea fala Romaniei in materie de naluci metalice-baietii astia dau clasa lejer la abu garcia, gipo pescar).

rotativa 1 SAU 2 abu garcia in mures 12 RON :shock:
rotativa 2 balzer 6 RON .
un salmo mic de 3 grame pana la 18 RON.
the angler is catching xxx, not by the lure

marcel gheorghita
senior
senior

magazin de naluci

Mesaj de marcel gheorghita » 03 Oct 2006, 08:48

La noi in BT avem un singur magazin de pescuit, unde gasesti numai chinezarii (niste rapale contrafacute si niste prostii), cateva linguri la suprapret, care stau in raft de 2 ani. Mai degraba cumparam on-line sau din orasele alaturate...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 03 Oct 2006, 12:23

In Brasov sunt magazine destule cu oferte care de care .In cazul in care doresti ceva (mai putin USA) gasesti.Ca preturi de departe magazinul din Sacele are cel mai bun pret si calitate ,de sortimentatie nici nu mai vorbesc(Rapala ,Salmo,Cozma peste 100 modele).

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 03 Oct 2006, 13:45

sir.JONES scrie:in mures sunt cam 6 magazine dedicate pescuitului in exclusivitate si sincer gasit cam toate firmele de la rappala,yozzuri abu garcia, barckley pana la chinezarii de 2,5 RON . Preturile nu variaza prea mult eventual gama de produse. La toate preturi sunt destul de umflate asa ca prefer sa cumpar online (modele consacrate) de la magazinul de pe siteul asta si bineinteles la de BERTI (parerea mea fala Romaniei in materie de naluci metalice-baietii astia dau clasa lejer la abu garcia, gipo pescar).

rotativa 1 SAU 2 abu garcia in mures 12 RON :shock:
rotativa 2 balzer 6 RON .
un salmo mic de 3 grame pana la 18 RON.

Care modele de rotative Abu se gasesc la voi?
In opinia mea oscilantele cele mai bune le fac firmele Kuusamo, Abu, Rublex, si mai sunt cate modele de la alte firme care imi plac: Cyclops, Heinz... etc.

Mie personal nalucile Berti nu mi-au facut impresie foarte buna.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 03 Oct 2006, 14:00

Sir Caca scrie: Mie personal nalucile Berti nu mi-au facut impresie foarte buna.
poti sa si motivezi ?

watermoccasin
veteran
veteran

YO-ZURI

Mesaj de watermoccasin » 03 Oct 2006, 14:51

Unde ai gasit tu Sir jones voblere yo-Zuri in magazine la Mures ??? Intreb asa de curiozitate..., sau te-a hipnotizat piata de rusi.....atentie mare ca e teapa mare de tot....ambalajul in 90% din cazuri nu corespunde nici pe departe cu continutul...uita-te numai la ancore si barbeta voblerului..., compara cu oferta de pe site-ul oficial yo-zuri..si te vei lamuri..
Cit despre magazine cu produse Abu..???, iar te pacalesti..unde ??? Lingurile si cele 3 rotative care mai erau la Bertzi...s-au dat de mult, iar produse similare gasesti in Obor cu sacul..E drept acu vreo 3 ani avea ceva voblere Abu tormentor de 5 cm/3 gr.., dar le-am luat atunci...si nici mai multe lucruri nu gasesti nici la Mim Team..in materie de Abu.
Daca gasesti voblere Yo-zuri originale..da-mi si mie de stire.

Scrie răspuns