Magazine de naluci

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Magazine de naluci

Mesaj de Bogdan_Alex » 05 Iul 2006, 23:32

M-am cam saturat de rechinii din domeniul pescuitului gen Arrow si Gipo care dupa parerea mea umfla preturile considerabil. Propun sa listam aici magazinele cunoscute de utilizatori care par bune ca pret si dotare IN DOMENIUL NALUCILOR din diverse orase. Eu personal sunt intr-o mare dilema in sensul asta ( in Bucuresti )
Fara pescuiala viata e pustiu

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 05 Iul 2006, 23:34

edit: delete this message

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 06 Iul 2006, 10:29

Pana la urma becul ( aflat pe stalpul foii ) prin care curge apa sa aprins si te-ai luminat ? oricum fugi de rechini si dai de baracude !!!

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 06 Iul 2006, 13:14

prefer "baracudele" si in cazul asta, poate ne impartasesti cateva.

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 06 Iul 2006, 15:54

La "rechinii"aia ai garantie,ai posibilitatea de a vedea de a alege,ai service...de aia sunt preturi "umflate"...sau cum vrei sa le spui.
desigur exista alternative mult mai ieftine ,dar cu riscurile de rigoare(gen-cabelas,basspro si in general tot ceea ce inseamna cumparaturi online).
Acum depinde de tine cum si in ce fel iti asumi riscurile!!!
e placut s astai pe net si sa-ti cumperi ce vrei de peste ocean...insa ce faci daca poza nu este la fel ca realitatea,...????sau pur si simplu produsul respectiv nu este ceea ce iti doreai tu??nu spun ca asa se intampla ...dar se poate intampla.
in alta ordine de idei ca sa fiu in subiect...bertilure=IEFTIN si BUN.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 06 Iul 2006, 16:27

oameni buni, cred ca nu m-am facut bine inteles. Era vorba de magazine in care sa te duci si sa cumperi, n-am specificat in nici un fel cele online sau de peste ocean. ma asteptam la raspunsuri de genu :

" e un magazin la intesectia dintre berceni si romana care se numeste bibanu' srl si au acolo naluci salmo, rapala.... ce mai, merita vizitat"

chiar nu exista in bucuresti altceva? eu nu stiu decat Aquamania care este pe Barbu Vacarescu intre ISPE si stadionul Dinamo. Am vazut ca aveau multe articole de la STORM acolo.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 06 Iul 2006, 16:27

poate cu ocazia asta afla si oamenii unde sa se duca atunci cand cauta un anumit tip de naluca. eu personal caut Blue Fox MoreSilda insa daca nu sti unde sa cauti e mai greu.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Iul 2006, 18:45

christianpindichi scrie:in alta ordine de idei ca sa fiu in subiect...bertilure=IEFTIN si BUN.
aferim,bre ca adevar graiesti! :lol: :lol:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 06 Iul 2006, 19:49

@christianpindichi
La ce naluci iti trebe garantie???? :shock: mister twister,rapala, yo-zuri,cabelas,storm....Hai ca asta chiar nu am auzit.
Ce sa nu corespunda???Culorile???chiar nu inteleg nici mort,adica vrei sa spui firmele de naluci fac pt Romania anumite culori iar in USA nu corespund???

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 06 Iul 2006, 21:05

@Mihai F.
Daca citesti cu atentie postul meu vei observa ca in prima parte am generalizat putin,si ca ,recunosc ,am fost off topic.am divagat de la naluci -la produse pentru pescuit in ansamblu, bla bla magazine si restu'.
Si daca,kiar vrei sa fim mai catolici k papa,nu exista magazine NUMAI de naluci,dupa cum e titlul topicului.decat online(vezi berti!). :wink: cunosti tu vreun magazin care vinde NUMAI naluci??? :?:
PS:
kiar iti inkipui ca asteptam vreo garantie de la mister Twister & co?? :shock: :shock:
PS2
In magazinul arow din Cta am gasit Rapala mai ieftine decat in alte magazine.
PS 3
la fel nu inteleg la ce se refera bogdan cand se exprima ca"umfla" preturile.import +taxe +adaos(logic si normal ca din asta se traieste)+TVA...uite asa statu' umfla pretu'.

Scrie răspuns