Lanseta spinning
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Lanseta spinning
Salut. Sunt mai la inceput in pescuitul la spinning si m-ar interesa parerile dvs. in legatura cu achizitionarea unei lansete. Mentionez ca intentionez sa pescuiesc pe Dunare la avat si pe o balta la stiuca unde folosesc oscilante de 10 gr. Am un anunt pe forum unde urmaresc achizitionarea unui bat Cormoran Tr4 2.40 cu actiune 8-45.S-ar preta acest bat la cele enuntate mai sus? Mersi
Re: Lanseta spinning
Da.Am avut acest bat.Am prins cu el salau la guma, stiuca la voblere si lingura plus guma, avat , clean . Un bat care mie mi-a placut, cu varf permisiv si rezerva de putere , mai ales raportat la banii de achizitie, un bat echilibrat bine din fabrica , lucru rar de altfel! Nu duce nici pe departe 45 g! Dar in plaja 8-20 g este decent.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator constant
Mersi ptr. raspuns Zamfi
-
- utilizator constant
Un fir impletit cam ce diametru ar trebui sa aiba?
Un0.12- 0.16 le împaca pe amandoua. Ți-aș recomanda Daiwa J-braid (PE) 0.13 sau Sufix Matrix Pro 0.14-0.16, ambele sunt fire decente cu un mic minus la abraziune pentru J-braid.dumitrescu iulian scrie:Un fir impletit cam ce diametru ar trebui sa aiba?
-
- senior
Eu de mai bine de 2 ani folosesc numai firele Momoi Ryujin (de la 0,06 pana pe la 0,12-o,14) si nu am ce le reprosa de nici o culoare. Sunt ceva mai scumpe dar merita.
-
- utilizator constant
Multumesc de raspunsuri. Mai astept pareri si despre lanseta. Multumec inca o data
Din păcate, eu nu sunt așa norocos. Cred că am prins un lot mai prost.fishmaster56 scrie:Eu de mai bine de 2 ani folosesc numai firele Momoi Ryujin (de la 0,06 pana pe la 0,12-o,14) si nu am ce le reprosa de nici o culoare. Sunt ceva mai scumpe dar merita.
-
- veteran
Cred ca ai putea incerca Favorite Laguna 2,40m / 7-35g. Este o lanseta bine lucrata, avand un raport calitate/pret foarte bun. Este puternica dar in acelasi timp destul de moale pe varf, potrivita pentru un pescuit cu naluci reactive. Parerea mea este ca poti pescui cu ea destul de eficient la avat si stiuca.
-
- utilizator constant
de unde se poate achizitiona modelul asta si ce pret are?mersi