Lanseta spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Lanseta spinning
scz .am vazut
-
- utilizator constant
Astept si eu sugestii de lansete in plaja de pret 200-250roni. Pot kk. Mersi
-
- senior
Poate ai cumparat Jig line-ul de la Momoi, care intr-adevar nu-s grozave dar sunt si mult mai ieftine. Ryujin-ul e altceva, sau....poate chiar ai avut ghinion. Eu asta-l am pe toate 5 lansetele de spinn (tocmai am comandat si un 0,20 pt. lanseta de somn). Inainte am incercat si Varivas-ul, Daiwa Tournement si Nanofil-ul. Cu exceptia Varivas-ului la care am renuntat ca ma deranja fluieratul in inele celelalte m-au dezamagit profund. As testa si un Morethan de la Daiwa, dar e cam prea scumpa experienta asta.g30rg3 scrie:Din păcate, eu nu sunt așa norocos. Cred că am prins un lot mai prost.fishmaster56 scrie:Eu de mai bine de 2 ani folosesc numai firele Momoi Ryujin (de la 0,06 pana pe la 0,12-o,14) si nu am ce le reprosa de nici o culoare. Sunt ceva mai scumpe dar merita.

-
- senior
Am tastat gresit: fir de 0,30 am comandat.
-
- utilizator constant
Astept sugestii
http://www.totalfishing.ro/lanseta-favo ... 69698.htmldumitrescu iulian scrie:de unde se poate achizitiona modelul asta si ce pret are?mersi
Cred ca am avut una din primele roole de ryujin din tarafishmaster56 scrie:Poate ai cumparat Jig line-ul de la Momoi, care intr-adevar nu-s grozave dar sunt si mult mai ieftine. Ryujin-ul e altceva, sau....poate chiar ai avut ghinion. Eu asta-l am pe toate 5 lansetele de spinn (tocmai am comandat si un 0,20 pt. lanseta de somn). Inainte am incercat si Varivas-ul, Daiwa Tournement si Nanofil-ul. Cu exceptia Varivas-ului la care am renuntat ca ma deranja fluieratul in inele celelalte m-au dezamagit profund. As testa si un Morethan de la Daiwa, dar e cam prea scumpa experienta asta.g30rg3 scrie:Din păcate, eu nu sunt așa norocos. Cred că am prins un lot mai prost.fishmaster56 scrie:Eu de mai bine de 2 ani folosesc numai firele Momoi Ryujin (de la 0,06 pana pe la 0,12-o,14) si nu am ce le reprosa de nici o culoare. Sunt ceva mai scumpe dar merita.
Scuze ca intervin, ce anume v-a dezamagit la firul daiwa ? L-am folosit un an si am fost multumit de el .fishmaster56 scrie:Poate ai cumparat Jig line-ul de la Momoi, care intr-adevar nu-s grozave dar sunt si mult mai ieftine. Ryujin-ul e altceva, sau....poate chiar ai avut ghinion. Eu asta-l am pe toate 5 lansetele de spinn (tocmai am comandat si un 0,20 pt. lanseta de somn). Inainte am incercat si Varivas-ul, Daiwa Tournement si Nanofil-ul. Cu exceptia Varivas-ului la care am renuntat ca ma deranja fluieratul in inele celelalte m-au dezamagit profund. As testa si un Morethan de la Daiwa, dar e cam prea scumpa experienta asta.g30rg3 scrie:Din păcate, eu nu sunt așa norocos. Cred că am prins un lot mai prost.fishmaster56 scrie:Eu de mai bine de 2 ani folosesc numai firele Momoi Ryujin (de la 0,06 pana pe la 0,12-o,14) si nu am ce le reprosa de nici o culoare. Sunt ceva mai scumpe dar merita.
-
- senior
Ce am folosit eu a fost un fir de 0,06mm, la salau cu gume, ala roz. In primul rand s-a decolorat f. repede devenind alb-murdar de nu-l mai vedeam. Mult, mult prea moale imi crea senzatia de "atza de cusut", iar pe vant era greu sa-l mentin drept din cauza moliciunii prea mari. Si nu in ultimul rand destul de repede se scamosa in zona unde tineam degetul pe fir la lansare si trebuia tot timpul sa-l verific si sa rup din el. Dar asta nu inseamna ca nu-i bun. Mie nu mi-a placut. De aia sunt zeci de oferte ca fiecare sa-si aleaga ce-i convine mai bine.