Scaunul rotativ este o solutie de luat in seama cand este propulsat cu motor electric
Volum in porbagaj => si eu sunt curios. Oricum va ocupa volum mai mare raportat cu o pneumatica clasica cu chila gonflabila datorita provei din fibra de sticla. Cu siguranta ca intr-un Matiz nu va intra, dar reciproca, aproape, valabila

Presupun ca cizma scurta, dar ma conving dupa ce intru in posesie. Din cate stiu, motoarele ar trebui echipate cu elice de fuga (pasul mare) pentru a obtine maximul de randament.
Pentru test drive am de unde sa procur: electric de 30Lb Minkota, termic 2,5cp Yamaha, termic de 6cp Selva. Va trebui sa mai fac sapaturi pentru ceva de 4-5cp. Pentru motorizarea maxima de 25cp am eu dar... mi-e frica. Oricum mie mi-e frica cu orice motor trecut de 10cp folosit pe copaia asta deoarece exista tentatia vitezei. Este ca si cum un sofer care a condus o viata intreaga Dacia 1300 si deodata trece pe o "sportiva" inarmata cu o herghelie de caluti pe o autostrada noua si absolut libera.
Toate intrebarile voastre sunt in aceiasi masura si ale mele. Raspunsurile sper sa le aflam impreuna la test drive.