Poze reale doar de la catamaran si asta marti dimineata. Voi solicita poze reale si pentru barci, dar asta mai dureaza cateva zile.
Ca si date despre barcile comandate: PVC de 9mm in 5 straturi (2 straturi protectie, 2 PVC si una material textil), toate cu chila gonflabila, podina aluminiu, vasle aluminiu din cate 2 segmente, pompa picior, banchete din lemn, geanta transport, kit reparatie (materialul la culoare + adeziv) si husa stationare. 2 barci culoare gri deschis cu ornamentul gri inchis si una alba cu ornamentul gri deschis. Materialele sunt din Corea de Sud (Hypalon-ul, PVC-ul dar si adezivul) si sunt de cea mai buna calitate. Hypalon inca nu am comandat.

Singura diferenta intre cele comandate si aceasta din poza este denumirea: Danubius Boat
Pentru moment nu pot asigura continuitate deoarece aceste barci nu sunt moca, fabricarea incepe dupa ce ii intra banii in cont producatorului si transportul dureaza 30-35 zile cu vaporul pana in Constanta unde se face vamuirea, plata taxelor catre Statul Roman, apoi transportul pana in Bucuresti. Toate astea dureaza aproximativ 2 luni.
Poate, intr-un viitor nu extrem de indepartat sa am bani suficienti pentru a avea suficinte produse pentru a deschide un magazin on-line, dar deocamdata este doar un vis.
Asa cum am scris si in postul anterior, catamaranul inca nu este destinat vanzarii. Dupa ce se va face un test drive pe Lacul Morii atat de mine cat si de cei potential interesati in care se vor constata avantajele acestui tip de ambarcatiune raportat la pneumatica clasica, apoi barca va face echipa cu un forumist (ales deja) la 1-2 concursuri spiining (am inteles ca unul va fi la sfarsitul lui iunie si un altul... alta data) si aventual la un concurs arbitrat de catre APC21 dar asta dupa ce primesc acordul Asociatiei. Dupa toate astea catamaranul va fi vandut la un pret de "folosit".
Barcile lui Serghei sunt niste barci foarte OK, pe care le recomand oricui. Eu, deocamdata, nu pot asigura stocul si diversificarea lui Serghei, motiv pentru care nu ma pot compara cu el, mai ales ca barcile comercializate de el au review-uri multe si favorabile, pe cand ale mele mai intai trebuie sa convinga.