Barca Gonflabila Navigator AD-270
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Barca Gonflabila Navigator AD-270
Buna tuturor!
Ma intereseaza achizitia unei barci pneumatice din care sa pescuiesc singur si in principal pe lacuri. Imi face cu ochiul modelul Navigator AD-270, atat ca pret cat si prin caracteristici. Ati folosit asa ceva? Stiti cum se comporta? Recomandati?
Multumesc.
Ma intereseaza achizitia unei barci pneumatice din care sa pescuiesc singur si in principal pe lacuri. Imi face cu ochiul modelul Navigator AD-270, atat ca pret cat si prin caracteristici. Ati folosit asa ceva? Stiti cum se comporta? Recomandati?
Multumesc.
Re: Barca Gonflabila Navigator AD-270
Si eu vreau o barca si nu stiu ce sa aleg intre navigator 270 si kolibri 280.Scuze ca m-am bagat peste.
Salut,
Nu are nimeni barca Navigator sau nu stie nimeni unde putem vedea in Bucuresti?
Nu are nimeni barca Navigator sau nu stie nimeni unde putem vedea in Bucuresti?
-
- utilizator nou
Haideti frati pescari spuneti-ne parea voastra repede ca expira oferta la Navigator si ramanem pe uscat si anul acesta, sau va este teama ca va facem "concurenta" pe balta ? 

- crystianoo
- veteran
barca cu pricina o gasiti la dechatlon pallady,dar la 2700 lei cumperi altceva mai de calitate,parerea mea...
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Crystianoo, avand in vedere ca ai vazut cum arata, cat de mult sub 2000 de RON ai da pe Navigator AD-270? Cu alte cuvinte, cat crezi ca face? E vorba de barca cu podina de aluminiu, material din 5 straturi, etc.
-
- veteran
Eu m-am dat pe Bicaz cu barca asta de la Dechatlon are Lazea una in doatare .....luata de noua cu 2700 lei e ok....am glisat cu cei 5 cai fara problema , insa pe la 25km/ h simteam cum fundul barcii ar merge pe "drum denivelat".mcfish scrie:Crystianoo, avand in vedere ca ai vazut cum arata, cat de mult sub 2000 de RON ai da pe Navigator AD-270? Cu alte cuvinte, cat crezi ca face? E vorba de barca cu podina de aluminiu, material din 5 straturi, etc.
Nu e cea mai ok barca cu care m-am plimbat in viata mea , dar face fata cu brio unor iesiri la pescuit pe apele interne.....pe Dunare sau pe riurio mari nu assi avea curajul sa ma dau....
Nu mai stiu cit e de grea , estimez ca echipata complet are cam 40 kg. ...de aceea daca esti singur la pescuit e cam greu sa o iei sau sa o pui pe apa.
In rest merge la banii astia .....dar daca sapi putin sunt barci mai ieftine de noi cu aceleasi carecteristici ....pe privat daca vrei iti dau link...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Eu cu asta m-am dat dar de 2,7 m...
http://www.decathlon.ro/RO/x-ploder-quo ... 169395981/
Navigator sa fioe altfel ....nu prea cred.
http://www.decathlon.ro/RO/x-ploder-quo ... 169395981/
Navigator sa fioe altfel ....nu prea cred.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Dupa numele barcii de la decatlon nu m-as prea urca in ea
) exploder 

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
mynu_cs scrie:Dupa numele barcii de la decatlon nu m-as prea urca in ea) exploder