discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
grey-wolf
- veteran

pe lac te descurci cam cu ori ce motor electric atita timp cit ai curent suficient in baterie ! daca vrei sa iesi pe riu in curent acolo incep problemele si ai nevoie de motor cu forta de inpingere mai mare . nu exagera nici cu barca ( ca dimensiune ) ca totusi e un motor electric nu termic . motorul electric nu este destinat plimbari pe apa el trebuie sa te ajute sa te deplasezi silentios intre un loc de pescuit si altul pe distante scurte .
ca viteza ele nu difera foarte mult cu o exceptie dar daca totusi cauti viteza cauta Torqeedo si pregatestete de preturi adevarate

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
gimi_mures
- utilizator nou

grey-wolf scrie:pe lac te descurci cam cu ori ce motor electric atita timp cit ai curent suficient in baterie ! daca vrei sa iesi pe riu in curent acolo incep problemele si ai nevoie de motor cu forta de inpingere mai mare . nu exagera nici cu barca ( ca dimensiune ) ca totusi e un motor electric nu termic . motorul electric nu este destinat plimbari pe apa el trebuie sa te ajute sa te deplasezi silentios intre un loc de pescuit si altul pe distante scurte .
ca viteza ele nu difera foarte mult cu o exceptie dar daca totusi cauti viteza cauta Torqeedo si pregatestete de preturi adevarate

Nu e nevoie de viteza, motorul trebuie sa te scoata din situatii dificile gen vant mai puternic, barca mare din lemn sau fibra (ce ti se pune la dispozitie) nicidecum gonflabila si intotdeauna e bine sa sti ca te poti baza pe un plus de putere.
Merci.
-
gimi_mures
- utilizator nou

Un minn kota endura de 40 lbs ar face fata la pescuitul plantat pe o barca de lemn, fibra maricica sa zicem minim 3 m? Motorul, bateria ar fi solicitate prea tare?
-
Nemernic
- veteran

gimi_mures scrie:Un minn kota endura de 40 lbs ar face fata la pescuitul plantat pe o barca de lemn, fibra maricica sa zicem minim 3 m? Motorul, bateria ar fi solicitate prea tare?
face fata fara nicio problema. exemplu: un minnkota de 46 impingea mai bine o laguna 480 cu doi oameni in ea + bagajerie, decat o gonflabila cu o persoana in ea (e mai hidrodinamica laguna)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
nasolu
- veteran

Eu zic sa-ti iei termic direct!Scuze,acum am vazut ca-ti trebuie pentru plantat!
-
Nemernic
- veteran

nasolu scrie:Eu zic sa-ti iei termic direct!Scuze,acum am vazut ca-ti trebuie pentru plantat!
te bagi tu repede-n seama

e mamaligar, ca si tine de altfel

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
gimi_mures
- utilizator nou

Nemernic scrie:nasolu scrie:Eu zic sa-ti iei termic direct!Scuze,acum am vazut ca-ti trebuie pentru plantat!
te bagi tu repede-n seama

e mamaligar, ca si tine de altfel

Doar boilesuri domnule

-
dumi_id
- veteran

-
De la 200E cat este un motor electric pana la 500 cat este unul termic este cale lunga...
Un motor de 30-40lbs face fata cu brio la pescuitul plantat indiferent de barca, nu-ti trebuie viteza ci numai autonomie, asa ca iti mai ramane de ales doar acumulatorul (care face aproape cat motorul, daca este unul mai ieftin).
-
gimi_mures
- utilizator nou

dumi_id scrie:De la 200E cat este un motor electric pana la 500 cat este unul termic este cale lunga...
Un motor de 30-40lbs face fata cu brio la pescuitul plantat indiferent de barca, nu-ti trebuie viteza ci numai autonomie, asa ca iti mai ramane de ales doar acumulatorul (care face aproape cat motorul, daca este unul mai ieftin).
Merci dumi_id pentru informatie.Un acumulator bun (pe masura motorului) imi poti/puteti recomanda si de unde?
-
MatrixVR5
- veteran

-
FISHING IS LIFE.
The rest just details!