Recomandare motor electric
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare motor electric
Sau arunca un ochi aici (in josul paginii mai gasesti 2 linkuri pentru alte detalii):
http://www.rapitori.ro/forum/achizition ... 20785.html
http://www.rapitori.ro/forum/achizition ... 20785.html
Un amic doreste sa-si achizitioneze un motor electric si ma intreaba ce ar trebui sa aleaga dintre un MINN KOTA ENDURA de 30 lbs si unul cam din aceeasi clasa model BARACUDA ?
Eu am MINN KOTA ENDURA de 30 lbs din 2007 si este ok si astazi , in plus nu ramai in pana de curent in timpul partidei de pescuit ( nu consuma mult ) . 

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
salutare,
detin o barca gonflabila allroundmarin de 3 m si doresc sa imi cumpar un motor electric. barca o folosesc la plantat (pescuiesc la crap). ma gandeam la un minn kota de 50 si o baterie optima bluetop de 75 ah. ar fi ok acest setup? are autonomie o baterie de 75 ah?
detin o barca gonflabila allroundmarin de 3 m si doresc sa imi cumpar un motor electric. barca o folosesc la plantat (pescuiesc la crap). ma gandeam la un minn kota de 50 si o baterie optima bluetop de 75 ah. ar fi ok acest setup? are autonomie o baterie de 75 ah?
doar pentru plantat motorul de 50 lb e cam mare iti ajunge si unul de 40 ( banuiesc ca pe lac il folosesti )
motorul de 50 lb are un consum maxim de 50/55Ah
la consumul asta ( maxim ) bateria de 75 Ah te tine cam o ora si un pic ( ti cont ca nu o descarci complet ca o omori )
o pneumatica cu motor electric prinde pe la 7 km / h deci te deplasezi in limita de 8/9 km . la o treapta de viteza mai mica consumul scade ............
tu sti de cite ori plantezi si cite bete la o tura asa ca faci tu restul de calcule
orientativ pt fiecare lb iei un consum de 1 Ah in cazul in care te hotarasti la un alt motor
ti cont sa nu descarci bateria mai mult de 80%
diferenta de viteza intre un motor de 50 lb nu e foarte mare fata de unul de 40 , aprox 0,6 km /h .
Fir intins
motorul de 50 lb are un consum maxim de 50/55Ah
la consumul asta ( maxim ) bateria de 75 Ah te tine cam o ora si un pic ( ti cont ca nu o descarci complet ca o omori )
o pneumatica cu motor electric prinde pe la 7 km / h deci te deplasezi in limita de 8/9 km . la o treapta de viteza mai mica consumul scade ............
tu sti de cite ori plantezi si cite bete la o tura asa ca faci tu restul de calcule
orientativ pt fiecare lb iei un consum de 1 Ah in cazul in care te hotarasti la un alt motor
ti cont sa nu descarci bateria mai mult de 80%
diferenta de viteza intre un motor de 50 lb nu e foarte mare fata de unul de 40 , aprox 0,6 km /h .
Fir intins
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- utilizator nou
http://www.rapitori.ro/forum/vand-motor ... 23903.html
....am si o elice de rezerva,tot nou-nouta si ea
....am si o elice de rezerva,tot nou-nouta si ea
http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=15705
si motorul si redresorul sunt noi, folosite o singura data, ambalaj original, cumparate de la NM Marine. Au costat 1900 lei, le vand cu 1300
si motorul si redresorul sunt noi, folosite o singura data, ambalaj original, cumparate de la NM Marine. Au costat 1900 lei, le vand cu 1300
-
- veteran
Un Torqueedo 1003 este super suficient + 1 sau 2 acumultori cu tine incarcat de rezerva si te-ai scos 8 zile de pescuit fara probleme (25kg totul).
Vipificator, 8 zile xu 2 acumulatori? Adica 4 zile unul?? Cat mergi cu unu?
www.spinningclub.ro
-
- veteran
Am luat in calcul 10km poate am gresit crapistii nu prea stiu cat fac ca distanta! Dus fire bile pelete etc Poate si plimbat oglina sau amur multe se pot intampla in pescuitul crapului este de 1.000.000.000.000 mai imprvizibil ca si la rapitori.
Dar daca nu ajunge sa mai ia 2 acumulatri si atunci este super ok, parca Torquudo are si sistem de incarcare solar.
Dar daca nu ajunge sa mai ia 2 acumulatri si atunci este super ok, parca Torquudo are si sistem de incarcare solar.