tub lanseta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 11 Dec 2010, 16:31

grey-wolf scrie: husa rigida are si DAM
http://www.monstru.ro/cutii-genti-huse/ ... 150cm.html
asta o am eu. aparent pare scumpa insa daca te gandesti ca pretul ei nu reprezinta 10% din valoarea echipamentului pe care il gazduieste mie mi se pare chiar ieftin. e drept ca nu protejaza la fel de bine ca un tub rigid (husa fiind semirigida) insa , exceptand cazul in care treci cu masina peste ea, confera protectie in toate situatiile. e drept ca eu sunt mai comod din fire si in general cand plec la pescuit stiu de acasa unde merg si dupa ce specie o sa dau asa ca plec din start cu 2 lansete pregatite si gata echipate. in plus husa e suficient de incapatoare incat sa acomodeze 4 lansete echipate , prefer insa sa tin doar 2 echipate si eventual una sau 2 neechipate pentru cazul in care planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ. :D
in cazul meu echipamentul de pescuit are o cota importanta din placerea acestui sport si nu imi place sa-mi bat joc de el sau sa-mi asum riscuri inutile. la un bat de carbon e suficient sa-l atingi mai serios ca sa aiba de unde sa se rupa in drill sau pe lanseu si sa ai parte de frustrari pe apa cu atat mai mult cu cat ai facut si ceva sacrificii si sau compromisuri pentru acea achizitie.
in concluzie , ori ca vorbim de husa, ori ca vorbim de tub sunt niste accesorii necesare si foarte utile . 8)

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 11 Dec 2010, 16:39

Pai ori ne cumparam tub, ori nu ne mai cumparam... :lol: :lol:
Si io sunt de acord cu ce spui king, la sculele de 2 lei poate nu merita sa iei ( eu mi-as lua si la alea), dar la alea mai scumpe chiar trebuie, de ce sa se intample, ca apoi sa cumperi tub? :wink:
Eu il am pe asta:
http://www.xxx.ro/huse-saci-sal ... -1273.html
Numa' bine.

aadrian_lungu
utilizator nou
utilizator nou

Re: tub lanseta

Mesaj de aadrian_lungu » 02 Mar 2012, 09:29

ma intereseaza husa DAM, daca mai e valabil anuntul...........nr tel..0732520701

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 02 Mar 2012, 11:13

:lol:
Fir intins!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 02 Mar 2012, 13:46

Sami...tu cred ca ai postat in cazul asta cu semnatura ta :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 02 Mar 2012, 14:49

Fara intentie.Poate nu a fost atent.Se mai intampla,va avea timp sa invete una alta pe aici pe forum :bere:
Fir intins!

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 05 Mar 2012, 08:41

daca imi permiteti... cred ca vorbiti despre tuburi din PP si nu PVC, sunt tuburile gri inchis, folosite pentru canalizare, mult mai rezistente decat PVC-ul. Primul tub mi l-am facut in 2002 cand nu gaseam in comert, existau numai impreuna cu lansetele super scumpe sau erau in jur de vreo 150-180 lei. Material pentru copertina, pentru ca cordura nu o gasesti la noi si la primul atelier de croitorie cu 10 lei mi-au cusut si husa exterioara cu fermuoar la capac.
Iti poti face singur pe dimensiunea dorita, nu mai cauta pe net sa cumperi, decat daca esti comod sau timpul alocat manufacturarii te costa mai mult decat un tub cumparat. Porcariile alea transparente din PET nu sunt bune de nimic, iti dau numai impresia de siguranta, sa-mi fie cu iertare daca am jignit vreun posesor de tub transparent :mrgreen:

PS alea cumparate au teava de PVC in interior, groasa de 1 mm, chiar si la greutatea de 30 kg de sparg. recomand inlocuirea cu teava PP. :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Mar 2012, 13:59

Ghenadie scrie:Porcariile alea transparente din PET nu sunt bune de nimic, iti dau numai impresia de siguranta, sa-mi fie cu iertare daca am jignit vreun posesor de tub transparent :mrgreen:

PS alea cumparate au teava de PVC in interior, groasa de 1 mm, chiar si la greutatea de 30 kg de sparg. recomand inlocuirea cu teava PP. :wink:
Ca posesor de porcarie transparenta din PET, iti dau cea mai mare dreptate din lume :shock: :lol: :lol: :lol: .... Dar, ideea acelor tuburi din PET, este ca nu sunt destinate sa reziste la 30+n kg de presiune asupra lor, ci doar de a le proteja impotriva usilor inchise in graba :mrgreen: , portbagajelor, protejarea inelelor in masina (la transport).... Cu siguranta ca acele tuburi din PP, despre care ne vorbesti, sunt cele mai indicate impotriva dansului pe tub a 3 oameni... :respekt:
p.s.: ce greutate are un tub PP de 2,2m lungime ? :)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 05 Mar 2012, 14:53

nu despre PVC ziceam ca nu tine 30 kg forta, ci despre "porcariile" PET. Sincer nu am cantarit tubul din PP, poate nu uit si il cantaresc diseara. :headbash:

cleanercrist
veteran
veteran

Mesaj de cleanercrist » 06 Mar 2012, 07:41

da un ochi pe catalogul daiwa 2012,este un tub superb!

Scrie răspuns