Salut!
Eu pescuiesc cu xxx Cat-ul meu de vreun an deja. senzatia este cea mai tare posibila, pescuitul nu este greu din el daca stii sa te organizezi putin, daca mai ai intrebari ma gasesti la 0749277552.
Fir intins!
Pescuit din Belly Boat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pescuit din Belly Boat
La Multi Ani!
m-ar interesa si pe mine daca la cele produse de energo(sau altele) se sta cu fundul in apa permanent, sau apa nu ajunge la sezut, si daca se pot lua labele de scafandru peste cizmele de guma de la neoprene sau wadersi, sau cum se procedeaza in astfel de situatii? mersi
m-ar interesa si pe mine daca la cele produse de energo(sau altele) se sta cu fundul in apa permanent, sau apa nu ajunge la sezut, si daca se pot lua labele de scafandru peste cizmele de guma de la neoprene sau wadersi, sau cum se procedeaza in astfel de situatii? mersi
beily bot
Nu stiu cum sant facute alea de la energo, cat despre pine se pot scoate sant separat de cizme. pentru a vedea mai multe intra pe LAMINCIO. COM. apoi spining e predatori, mergi pe belly boat si apoi la outcast. si acolo vezi mai multe tipuri care stai cu sezutul deasuprea apei
- Catalin M.
- utilizator constant
Re: Pescuit din Belly Boat
vezi aici ca ai mai multe informatii despre pescuitul din float tube http://www.youtube.com/watch?v=yZaWojSz9eschereches mihai scrie:..., si daca se pot lua labele de scafandru peste cizmele de guma de la neoprene sau wadersi, sau cum se procedeaza in astfel de situatii? mersi
Salut!chereches mihai scrie:La Multi Ani!
Eu am ales sa imi iau de pe Cabelas un Fish4CAt tocmai pe motivul sa nu stau cu fundul in apa ci deasupra ei. Pe Taimen.com gasesti la 100 de euro modele bune net superioare decat cele din comertul din Romania, acolo gasesti si restul de echipament, wadersi, bocanci, labe , etc
Salut!chereches mihai scrie:La Multi Ani!
Eu am ales sa imi iau de pe Cabelas un Fish4CAt tocmai pe motivul sa nu stau cu fundul in apa ci deasupra ei. Pe Taimen.com gasesti la 100 de euro modele bune net superioare decat cele din comertul din Romania, acolo gasesti si restul de echipament, wadersi, bocanci, labe , etc