Pescuit din Belly Boat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pescuit din Belly Boat
Salut pescari.
As dori sa cunosc mai multe despre pescuitul din Belly Boat.
Este cineva care-l practica?
Ce tip de imbracaminte se foloseste, ce fel de lansete, alte accesorii.
Eu sunt pescar de spinning si am vazut cateva filmulete si am devenit foarte interesat de pescuitul din belly boat, vreau sa-l practic.
Deocamdata stiu ca am nevoie de un belly boat, wadersi, bocanci adecvati, labe de scafandru dar ceva mai mici, vesta de salvare, lansete echipate ca la spinning si multa vointa si rabdare.
De curand am achizitionat wadersi si sunt interesat sa cumpar ceva haine ca prim strat si al doilea; nu prea stiu ce sa iau.
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Multumesc.
As dori sa cunosc mai multe despre pescuitul din Belly Boat.
Este cineva care-l practica?
Ce tip de imbracaminte se foloseste, ce fel de lansete, alte accesorii.
Eu sunt pescar de spinning si am vazut cateva filmulete si am devenit foarte interesat de pescuitul din belly boat, vreau sa-l practic.
Deocamdata stiu ca am nevoie de un belly boat, wadersi, bocanci adecvati, labe de scafandru dar ceva mai mici, vesta de salvare, lansete echipate ca la spinning si multa vointa si rabdare.
De curand am achizitionat wadersi si sunt interesat sa cumpar ceva haine ca prim strat si al doilea; nu prea stiu ce sa iau.
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Multumesc.
Ce sa faci cu bocanci adecvati in bellyboat? Bocanci sunt pentru mers nu pentru inotat.
Izmene termice de ski plus pantalon de fleece daca e apa rece, doar izmene in rest...
Izmene termice de ski plus pantalon de fleece daca e apa rece, doar izmene in rest...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Multumesc Tavi.
Am spus bocanci pt. ca sunt pescar spinning si mai nou cochetez cu pescuitul la musca si intentionez sa-i folosesc si la pescuitul din Belly Boat.
Oricum 50 de vizualizari in nici 10 min. ma face sa cred ca sunt multi care doresc sa practice acest stil de pescuit, dar ca si mie, le lipseste informatia.
Va rog postati aici tot ceea ce stiti despre pescuitul din Belly Boat.
Stima.
Am spus bocanci pt. ca sunt pescar spinning si mai nou cochetez cu pescuitul la musca si intentionez sa-i folosesc si la pescuitul din Belly Boat.
Oricum 50 de vizualizari in nici 10 min. ma face sa cred ca sunt multi care doresc sa practice acest stil de pescuit, dar ca si mie, le lipseste informatia.
Va rog postati aici tot ceea ce stiti despre pescuitul din Belly Boat.
Stima.
- hegedusalin
- veteran
pescuit an beily bot
buna eu pescuesc cast an beily bot, folosesc un xxx kat 4 pentru ca seduta e mai comoda,spunemi ce anume vrei sa stii.
Buna.
Vreau sa stiu ce echipament folosesti atat ca imbracaminte cat si ca lansete de pescuit.
Eu am un Belly Boat cumparat de la Flytying marca Pool 12, este in forma de V cu 2 camere , si are pt. asezat alte 2 camere aferente sezutului si spatarului, deci voi fi cumva mai la inaltime fata de cei care au un belly boat de la energo.
Ca imbracaminte deocamdata am un waders de la Vision, nu stiu ce sa iau ca prim strat de haine.
Lansetele sunt de spinning UL, L si M. Presupun ca lansetele de tip cast sunt mai indicate datorita pozitiei pe care o ai in belly boat. Am gasit foarte putine lansete tip cast pe net si cu putere de aruncare destul de mare; nu am pescuit pana acum cu lansete cast si nu ma pricep ce sa aleg; daca se poate sa-mi dai un sfat as fi foarte recunoscator.
Ce alte accesorii mai am nevoie?
Multumesc anticipat.
Vreau sa stiu ce echipament folosesti atat ca imbracaminte cat si ca lansete de pescuit.
Eu am un Belly Boat cumparat de la Flytying marca Pool 12, este in forma de V cu 2 camere , si are pt. asezat alte 2 camere aferente sezutului si spatarului, deci voi fi cumva mai la inaltime fata de cei care au un belly boat de la energo.
Ca imbracaminte deocamdata am un waders de la Vision, nu stiu ce sa iau ca prim strat de haine.
Lansetele sunt de spinning UL, L si M. Presupun ca lansetele de tip cast sunt mai indicate datorita pozitiei pe care o ai in belly boat. Am gasit foarte putine lansete tip cast pe net si cu putere de aruncare destul de mare; nu am pescuit pana acum cu lansete cast si nu ma pricep ce sa aleg; daca se poate sa-mi dai un sfat as fi foarte recunoscator.
Ce alte accesorii mai am nevoie?
Multumesc anticipat.
- Catalin M.
- utilizator constant
Salut,
eu am pescuit din float tube doar vara, deci ca si echipament aveam slipul, un tricou si labele
. nu cred ca are rost sa te complici cu tot felu de accesorii de imbracaminte. un prieten de-al meu care a pescuit si pe timp mai rece foloseste doar un costum de neopren complet (le gasesti in decathlon si-s chiar ok). cat despre spinningul din float tube pot sa-ti zic ca ii posibil sa nu-ti placa din cauza pozitiei pe care o ai in apa deoarece esti foarte aproape de pelicula apei si ii cam aiurea la mulinat.
eu am pescuit din float tube doar vara, deci ca si echipament aveam slipul, un tricou si labele

beily bot
ca vaders eu folosesc o pereche de la(LINEA EFFE) termici de 10 mm pe timp friguros,ai iau peste pantalonii de trening nimic altceva pe dedesubt.Nu stiu marca pe care o ai tu.trebue sa fie din material de costum de scafandru pentru anotimpuri friguroase,Bete cu maner cat mai scurt,un suport pe care se pun betele (daca ati ei mai multe cu tine) annotatoarele sa nu fie prea lungi pentru ca ati iese varful an afara apei si face un zgomot,o vesta ptr siguranta ta,
Vezi ca pescuitul din Belly boat este un "stil anume" si este foarte posibil sa nu-ti placa... Nu cumpara, mai bine cauta pe cineva, imprumuta si incearca ... daca o cumperi si nu iti place cu greu o mai vinzi la un pret covenabil... Eu am dat de cateva ori la spinn din asa ceva atat pe Zetea cat si la Bezid, ba chiar si pe Balaton am si prins cateva exemplare, dar mai bine, asa NU...