Mulineta Daiwa Steez

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Vlad S.
veteran
veteran

Mesaj de Vlad S. » 22 Sep 2011, 16:19

Da, mergeti la pescuit si lasati varfurile de gama.

Pe mine ma multumesc mulinetele care le am(stradic 1000, capricorn 1500,tda2000 modelul nou, sol 2500, tda model vechi 2500, twin power japan 2008 tot de 2500) si nu am ce sa schimb deocamdata. Si asa, la ce pesti mai sunt la noi astea sunt prea bune.

Cat despre preturile din japonia, chiar nu usturau deloc in 2009 cand rata de schimb a yenului cu dolarul era acceasi. In magazine preturile erau mult mai mici fata de magazinele online.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Sep 2011, 16:31

Wow ..ce mulinete aveti...si eu am un "real four" ..pe buneeee :) :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 22 Sep 2011, 16:33

daca iti iei high-end celelalte ti se par slabe :) am inceput cu exceler care mi se parea super, dupa ce am luat zauber am vandut exceleru dupa aceea am luat sol am dat zauberu akuma am luat new freams si deja mi se pare ca sol-ul nu mai merge asa rotund :P
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 22 Sep 2011, 16:45

Si inca nu esti pe nicarii...fata de high end ;)..Iti dai seama? :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 22 Sep 2011, 16:50

Steez-ul sa echilibrat perfect pe un Evergreen Tactics,de fapt au calatorit impreuna. Cred ca singura veriga mai slaba din tot ansamblul sunt eu.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 22 Sep 2011, 17:04

cred ca mai bine sa iesim la pescuit cu ce avem :)
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 22 Sep 2011, 17:25

M-am interesat de Steez fiindca am cautat o mulineta foarte usoara si legata, daca se poate cat mai fiabila în timp, in acceptiunea mea asta ar insemna sa-si mentina cat mai mult timp mersul fin la o utilizare medie.
Ma gandeam sa o imperechez, in viitor, cu un boron japonez, deasemenea foarte usor.
La Exist nu am avut curajul sa aspir deocamdata.
Am mai intrebat in dreapta si in stanga si am aflat ca, desi e o mulineta care isi respecta pretul si cei 11 CRBB de care dispune, nu este totusi potrivita pentru pentru o utilizare intensiva si solicitanta, adica nu este o mulineta pentru toata ziua cum ar fi un Certate 2500 Custom R, mulineta de altfel ceva mai ieftina dacat Steez-ul.
In concluzie, doar pentru pescuitul ocazional light, cu fire subtiri, cred ca o sa ma gandesc la un Fuego 2500.
M-a pus pe ganduri una dinpre postari in care un posesor de Steez a spus ca a avut ceva probleme cand a intrat nisip in mulineta. Sa inteleg ca nu este perfect etansa?

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 22 Sep 2011, 17:35

Mulineta este, din punctul meu de vedere,excelenta. Problema cu nisipul a fost o grava neglijenta a mea. Din pacate nu sunt prea grijuliu cu lucrurile mele.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Sep 2011, 23:14

asta e subiect de snobi si fitze...

care vrea sa ma contrazica ar fi bine sa-mi zica cit a prins in plus pt ca a dat cu : fata de alte nashpete.. ca daca vreti sa vorbiti de fiabilitate si le tineti la naftalina sigur duc mai mult ca sculele de folosinta ... :lol:

spor !

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 24 Sep 2011, 08:29

No, bine ca ai lamurit tu situatia.
Suntem o gasca de snobi care tin mulinetele in dulap si le folosesc de 2 ori pe an si stau toata ziua pe forum si se dau mari pescari.
Eram pierduti fara comentariul tau.

Si in legatura cu cat peste am prins cu sculele "de fite" fata de celelalte, stii si tu singur ca mulinetele scumpe sunt magnete de pesti. La fel si lansetele. Cu cat ai sculele mai scumpe cu atat vine pestele ca natafletzul sa caste gura la ce ti-ai mai luat si atunci ii prinzi in draci. Pai are si salaul mandria lui, tu crezi ca pune botu' cand tu ai o Tierra, fata de un Steez? Sau o Citica fatza de un Core? Tu nu stii ca ce e scump e si bun? Asta e regula de aur cand cumperi ceva. :lol1:
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

Scrie răspuns