Vali,geaca tot in mulineta se transforma ?

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
pana la urma tot la gandirea asta ajungi....Nemernic scrie:vali stratonov scrie:Eu desi am si Vintage si Luvias si alte Daiwe tot imi doresc un Steez sau de ce nu un Exist 50th ED
...e boala grea mai Vali..... Eu am inceput cu un Exceler.... apoi, la recomandarea unui bun prieten, mi-am luat un Sol...... Ehh....cand apuci sa "invarti" o mulineta mai buna..... vrei ceva si mai bun... si tot asa.... Acum, dupa ce am pescuit de cateva ori cu Vintage-u, cand folosesc Sol-ul....parca ma zgaraie pe creier ceva
.....
Sper sa nu apuc sa probez vreun Morethan sau vreo Exist.....desi Vintage-ul e demential....

poate vreo shpitza de la ,,bicicleta ''vali stratonov scrie:Eventual intr-un tambur de rezerva de la Daiwa Vintage...ULK scrie:Care Gabi?
Vali,geaca tot in mulineta se transforma ?

Ca de banii de pe geaca ce mulineta pot sa-mi iau??
Eventual o "bicicleta" eftina

bun asa , ma fac taximetrist , o data pe an numaadrignat scrie: o sa imi mai iau,dar tot ce o sa imi iau o sa fie high end....mai bine imi iau una pe an da cu adevarat buna decat sa nu fiu multumit pe deplin si sa o tin acasa in husa frumoasa.

peste 20 de ani o sa fiu batran si nu o sa mai pot pescui....asa ca o sa ma apuc de fly fishingpikeman scrie:bun asa , ma fac taximetrist , o data pe an numaadrignat scrie: o sa imi mai iau,dar tot ce o sa imi iau o sa fie high end....mai bine imi iau una pe an da cu adevarat buna decat sa nu fiu multumit pe deplin si sa o tin acasa in husa frumoasa.

p.s. nu mai bine astepti 20j de ani, ca pe atunci high-endurile tale vor deveni low-end