Vali,geaca tot in mulineta se transforma ?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pana la urma tot la gandirea asta ajungi....Nemernic scrie:vali stratonov scrie:Eu desi am si Vintage si Luvias si alte Daiwe tot imi doresc un Steez sau de ce nu un Exist 50th ED![]()
...e boala grea mai Vali..... Eu am inceput cu un Exceler.... apoi, la recomandarea unui bun prieten, mi-am luat un Sol...... Ehh....cand apuci sa "invarti" o mulineta mai buna..... vrei ceva si mai bun... si tot asa.... Acum, dupa ce am pescuit de cateva ori cu Vintage-u, cand folosesc Sol-ul....parca ma zgaraie pe creier ceva
.....
Sper sa nu apuc sa probez vreun Morethan sau vreo Exist.....desi Vintage-ul e demential....
poate vreo shpitza de la ,,bicicleta ''vali stratonov scrie:Eventual intr-un tambur de rezerva de la Daiwa Vintage...ULK scrie:Care Gabi?
Vali,geaca tot in mulineta se transforma ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ca de banii de pe geaca ce mulineta pot sa-mi iau??
Eventual o "bicicleta" eftina![]()
bun asa , ma fac taximetrist , o data pe an numaadrignat scrie: o sa imi mai iau,dar tot ce o sa imi iau o sa fie high end....mai bine imi iau una pe an da cu adevarat buna decat sa nu fiu multumit pe deplin si sa o tin acasa in husa frumoasa.
peste 20 de ani o sa fiu batran si nu o sa mai pot pescui....asa ca o sa ma apuc de fly fishingpikeman scrie:bun asa , ma fac taximetrist , o data pe an numaadrignat scrie: o sa imi mai iau,dar tot ce o sa imi iau o sa fie high end....mai bine imi iau una pe an da cu adevarat buna decat sa nu fiu multumit pe deplin si sa o tin acasa in husa frumoasa.
![]()
p.s. nu mai bine astepti 20j de ani, ca pe atunci high-endurile tale vor deveni low-end![]()
![]()