siguranta oprire de urgenta`
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
crede-ma , ce a postat eugen este ok , uite codul de la cei de la yacht tng pt. ceea ce ai tu nevoie
630413
Omc safety key.
630414
Omc safety key with self-retracting lanyard.
sau si mai simplu cand nu am avut si mi-a fost lene sa astept sa imi vina , ca am obiceiul de a le cam pierde , am improvizat dintr-un clips din acela cu care se prin cablurile de tv in perete ( clips in forma de 8 de 6-8 MM ) si a mers fara greata
630413
Omc safety key.
630414
sau si mai simplu cand nu am avut si mi-a fost lene sa astept sa imi vina , ca am obiceiul de a le cam pierde , am improvizat dintr-un clips din acela cu care se prin cablurile de tv in perete ( clips in forma de 8 de 6-8 MM ) si a mers fara greata
[quote="azazel"]crede-ma , ce a postat eugen este ok , uite codul de la cei de la yacht tng pt. ceea ce ai tu nevoie
630413
Omc safety key.
630414
Ce ai postat tu este pt. siguranta baterie. Codul bun era 630403. Am trimis produsul inapoi, urmeaza sa-mi vina cel bun. Cu transportul am rezolvat, am prieteni buni printre curieri.
630413
Omc safety key.
630414
Ce ai postat tu este pt. siguranta baterie. Codul bun era 630403. Am trimis produsul inapoi, urmeaza sa-mi vina cel bun. Cu transportul am rezolvat, am prieteni buni printre curieri.
ce ti-am trecut acolo , este conform cu ce am cumparat de la ei si este perfect functional la vreo 4 tipuri de motoare , iar poza este ok , este siguranta de motor , daca ei au scris altceva ( de cand modifica site-ul ) este fix problema lor , in rest sa auzim de binePuiu.BZ scrie:azazel scrie:crede-ma , ce a postat eugen este ok , uite codul de la cei de la yacht tng pt. ceea ce ai tu nevoie
630413
Omc safety key.
630414
ps: daca te uiti mai atent pe pagina de siguranta motor http://www.yacht-tng.ro/accesorii/skip/ ... ranta-1732 ai sa vezi in poza ca unul dintre modelele de siguranta este exact ca cel de " siguranta baterie " desi...................