siguranta oprire de urgenta`
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
siguranta oprire de urgenta`
Salut toti pescarii!
Unde as putea gasi o siguranta oprire de urgenta Mercury 5 cp.?
Thks.
Thks.
-
- veteran
Re: siguranta oprire de urgenta`
Incearca aici:Puiu.BZ scrie:Salut toti pescarii!
Thks.
http://www.xxx.ro/produs/1057/Cheie-s ... amaha.html
Daca nu au ei probabil te vor putea indruma .
spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Multumesc, cele bune.
hai bre ca este simplu de tot, o faci in 2 minute.
tragi de tamburusul ala rosu si masori distanta, cat este ca sa il tina impins in afara (aproximez undeva pe la 5mm) apoi iei o bucata de .............orice, plastic, lemn, etc. ii faci o taietura cat sa intre intre tamburus si maneta, ii dai o gaura, legi o sfoara de ea si......gata, ce mare scofala??
tragi de tamburusul ala rosu si masori distanta, cat este ca sa il tina impins in afara (aproximez undeva pe la 5mm) apoi iei o bucata de .............orice, plastic, lemn, etc. ii faci o taietura cat sa intre intre tamburus si maneta, ii dai o gaura, legi o sfoara de ea si......gata, ce mare scofala??
In general e una de rezerva prinsa sub powerhead, impreuna cu 1-2 "shear pinns" pt elice.Puiu.BZ scrie:Salut toti pescarii!
Thks.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.
Va salut, domnilor pescari. Am primit astazi cheia cu tot cu cablu, de la yacht-tng.ro. 19 lei a costat, plus 15 Fan Curier.
Tragi putin de butonul de oprire si introduci cheia (distantierul) sub buton. Clema o prinzi de vesta de salvare sau haina. Scopul acelei "chei" (sigurante) este acela ca in cazul in care cazi din barca sa se traga automat siguranta si motorul sa se opreasca.Puiu.BZ scrie:Va salut, domnilor pescari. Am primit astazi cheia cu tot cu cablu, de la yacht-tng.ro. 19 lei a costat, plus 15 Fan Curier.
Treaba e ca cheia asta seamana cu un semnul exclamarii. Nu e ca cea pe care o stiu. Cumva asta se monteaza ca un guler pe butonul de oprire?
Bucuresti