Okuma Flame

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Okuma Flame

Mesaj de Bogdan_Alex » 01 Oct 2010, 12:53

Pare interesanta. A pescuit-o cineva? A pus mana pe ea?

Treaba cu 9 rulmenti pare suspecta, dar nici nu e prea importanta.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Oct 2010, 13:03

Suspecta in ce sens? Okuma are mai multe modele cu multi rulmenti in gama de low-mid. Acum, de calitatea rulmentilor...e alta treaba.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 01 Oct 2010, 14:09

ti-ai raspuns singur. :)
astea cu multi rulmenti , de mai au un pic si ti-i dau intr-o punga, ca nu mai au loc in mulineta, si mai e si in gama low-mid , au tendinta sa fie cam praf

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 01 Oct 2010, 14:43

Am mulinete okuma pentru crap de 3 sezoane (cele de spinning au mai putin de 2 sezoane, tot okuma) si nu am avut nici un fel de problema la ele si la crap stau 24-48h pe balta pe ploaie, furtuni, soare puternic. Calitativ sunt bune...mai prost stau la asezarea firului pe tambur (il cam rasuceste).

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Oct 2010, 14:53

Pai, atunci cam stii si tu, cu se mananca Okuma...Nu trebuie sa te astepti la minuni. Flame-ul se bazaza pe vizual..;)

http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... 11600.html
Eu asta as incerca-o in locul tau.
UlKustom Rods

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 01 Oct 2010, 16:18

dumi_id scrie:Am mulinete okuma pentru crap de 3 sezoane (cele de spinning au mai putin de 2 sezoane, tot okuma) si nu am avut nici un fel de problema la ele
Si eu am 2 longbow-uri care nu prea le mai folosesc ca nu prea mai dau la stationar dar sunt multumit de ele. insa sti si tu...calitatea difera de la o mulineta la alta chiar si la aceeasi firma.
ULK scrie: Pai, atunci cam stii si tu, cu se mananca Okuma...Nu trebuie sa te astepti la minuni.
Nu ma intelegeti gresit, nu caut performante de STELLA :) . Totul e daca isi merita banii sau nu. Cu Trio ai pescuit? De asemenea pare interesanta insa se apropie de pretul pt Ecusima, care o am, sunt la a 2-a, si sunt f f multumit de ea.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Oct 2010, 16:28

Nu nu o am.. Am doar un model americanc 10 rulmenti, nu se gaseste pe la noi,defapt deja nici pe acolo. Nu s-a stricat, nu are nimic nici in ziua de azi,o am de cativa ani....a devenit mai "jucatoare" la incheieturi:), mai zgomotoasa..dar rezista. Chit ca nu o prea mai folosesc. La banii aia merita ...desi Trio pare mai avansata tehnologic...si diferenta de 30-40 de lei..e nesemnificativa. O parere.
UlKustom Rods

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 01 Oct 2010, 18:16

salut
am eu okuma flame f 30 .
o am de aproximativ un an . ies in fiecare weekend cu ia la spin( poate am ratat vre-o citeva weekend uri) si se comporta excelent la nivelul gamei in care se afla(calitate pret) nu are jocuri nu scapa dantura la pinioane nu am ce vina sa -i bag in afara de faptul ca se taie galetul . pescuiesc numai cu textil de 0,12 si deja are un sant pronuntat in galet.
in rest de bine despre ea . galet se face la un strungar bun din camasa de rulment sau inox calibil . eu sper sa nu o mai utilizez mai mult de 2 saptamini ca vine inlocuitoarea :D :D :D.
PS am scos cu ea si somn si stiuci peste 5 kg deci ....LA MAI MARE :wink:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 05 Oct 2010, 09:42

foarte ciudat ca taie galetul...teoretic daca are rulment pe galet frecarea nu ar trebuii sa fie asa pronuntata. dar daca zici tu, te cred pe cuvant, ca doar o ai .
ce fir folosesti?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Oct 2010, 10:05

astea cu multi rulmenti , de mai au un pic si ti-i dau intr-o punga, ca nu mai au loc in mulineta, si mai e si in gama low-mid , au tendinta sa fie cam praf

Pai si tu ti-ai raspuns singur :) Daca are rulment acolo , nu este sigur ca se si invarte, mai ales ca este intr-o zona unde este mai expus sa intre impuritati si sa-l blocheze. Daca rulmentii sunt multi si la pret redus..este clar dece se taie.
UlKustom Rods

Scrie răspuns