Okuma Flame
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Okuma Flame
Pare interesanta. A pescuit-o cineva? A pus mana pe ea?
Treaba cu 9 rulmenti pare suspecta, dar nici nu e prea importanta.
Treaba cu 9 rulmenti pare suspecta, dar nici nu e prea importanta.
- Bogdan_Alex
- veteran
Pai, atunci cam stii si tu, cu se mananca Okuma...Nu trebuie sa te astepti la minuni. Flame-ul se bazaza pe vizual..
http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... 11600.html
Eu asta as incerca-o in locul tau.

http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... 11600.html
Eu asta as incerca-o in locul tau.
- Bogdan_Alex
- veteran
Si eu am 2 longbow-uri care nu prea le mai folosesc ca nu prea mai dau la stationar dar sunt multumit de ele. insa sti si tu...calitatea difera de la o mulineta la alta chiar si la aceeasi firma.dumi_id scrie:Am mulinete okuma pentru crap de 3 sezoane (cele de spinning au mai putin de 2 sezoane, tot okuma) si nu am avut nici un fel de problema la ele
Nu ma intelegeti gresit, nu caut performante de STELLAULK scrie: Pai, atunci cam stii si tu, cu se mananca Okuma...Nu trebuie sa te astepti la minuni.

Nu nu o am.. Am doar un model americanc 10 rulmenti, nu se gaseste pe la noi,defapt deja nici pe acolo. Nu s-a stricat, nu are nimic nici in ziua de azi,o am de cativa ani....a devenit mai "jucatoare" la incheieturi:), mai zgomotoasa..dar rezista. Chit ca nu o prea mai folosesc. La banii aia merita ...desi Trio pare mai avansata tehnologic...si diferenta de 30-40 de lei..e nesemnificativa. O parere.
salut
am eu okuma flame f 30 .
o am de aproximativ un an . ies in fiecare weekend cu ia la spin( poate am ratat vre-o citeva weekend uri) si se comporta excelent la nivelul gamei in care se afla(calitate pret) nu are jocuri nu scapa dantura la pinioane nu am ce vina sa -i bag in afara de faptul ca se taie galetul . pescuiesc numai cu textil de 0,12 si deja are un sant pronuntat in galet.
in rest de bine despre ea . galet se face la un strungar bun din camasa de rulment sau inox calibil . eu sper sa nu o mai utilizez mai mult de 2 saptamini ca vine inlocuitoarea
.
PS am scos cu ea si somn si stiuci peste 5 kg deci ....LA MAI MARE
am eu okuma flame f 30 .
o am de aproximativ un an . ies in fiecare weekend cu ia la spin( poate am ratat vre-o citeva weekend uri) si se comporta excelent la nivelul gamei in care se afla(calitate pret) nu are jocuri nu scapa dantura la pinioane nu am ce vina sa -i bag in afara de faptul ca se taie galetul . pescuiesc numai cu textil de 0,12 si deja are un sant pronuntat in galet.
in rest de bine despre ea . galet se face la un strungar bun din camasa de rulment sau inox calibil . eu sper sa nu o mai utilizez mai mult de 2 saptamini ca vine inlocuitoarea

PS am scos cu ea si somn si stiuci peste 5 kg deci ....LA MAI MARE

- Bogdan_Alex
- veteran
astea cu multi rulmenti , de mai au un pic si ti-i dau intr-o punga, ca nu mai au loc in mulineta, si mai e si in gama low-mid , au tendinta sa fie cam praf
Pai si tu ti-ai raspuns singur