daiwa bradia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
johnny- tata, o sa o testez cat de curand si o sa iti zic cum se comporta in drill, nu e certate dar se apropie mult, daca le pui una langa alta in afara de culoare nu vezi nici o diferenta, oricum nu mi se pare un pret mare pentru o daiwa facuta pentru piatza japoneza, calitatea e evidenta la o simpla tura de manivela. cat despre colectie las sa creasca ca nu cere de mancare 

- edi_curiosul
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
le testam impreuna vrei sa ziciseve scrie:johnny- tata, o sa o testez cat de curand si o sa iti zic cum se comporta in drill, nu e certate dar se apropie mult, daca le pui una langa alta in afara de culoare nu vezi nici o diferenta, oricum nu mi se pare un pret mare pentru o daiwa facuta pentru piatza japoneza, calitatea e evidenta la o simpla tura de manivela. cat despre colectie las sa creasca ca nu cere de mancare

edi, de aici:
http://www.japantackle.com/Tuning_parts ... inning.htm
- edi_curiosul
- veteran
merci, tu ai dat atat pe unul? sau ai gasit ceva sa se potriveasca de la modele inferioare?johnnybravo scrie:edi, de aici:
http://www.japantackle.com/Tuning_parts ... inning.htm
va salut pe toti.edi si jhonny ma cunosc ...sunt "proprietar" de daiwa advantage model mai vechi ,cel fara digigear,dar asta nu incurca cu nimic,mai ales la Dunare unde pescuiesc eu .
e o mulineta foarte buna ,robusta,fara jocuri in angrenaje si care se incapataneaza sa ramana la fel ,in ciuda faptului ca o folosesc cu jiguri de la 50 la 100gr numai pe dunare.am tras de ea rau de tot,a participat la driluri cu pesti mari .merge impecabil,n-am avut nici o problema cu ea.
n-a vazut fir textil sub 20lbs pana acum .de obicei am de 30lbs pe tamburi.
Cu siguranta Daiwa Bradia e peste ea,cu sau fara buza titanizata la tambur.
asadar,isi merita banii.mai ales ,ca este facuta pentru piata japoneza unde exigentele sunt altele.
e o mulineta foarte buna ,robusta,fara jocuri in angrenaje si care se incapataneaza sa ramana la fel ,in ciuda faptului ca o folosesc cu jiguri de la 50 la 100gr numai pe dunare.am tras de ea rau de tot,a participat la driluri cu pesti mari .merge impecabil,n-am avut nici o problema cu ea.
n-a vazut fir textil sub 20lbs pana acum .de obicei am de 30lbs pe tamburi.
Cu siguranta Daiwa Bradia e peste ea,cu sau fara buza titanizata la tambur.
asadar,isi merita banii.mai ales ,ca este facuta pentru piata japoneza unde exigentele sunt altele.
- edi_curiosul
- veteran
daiwa bradia 2500 si 3000
sunt relativ identice doar ca difera dimensiunile la anumite piese

Uploaded with ImageShack.us
sunt relativ identice doar ca difera dimensiunile la anumite piese

Uploaded with ImageShack.us
- edi_curiosul
- veteran