daiwa bradia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
banuiesc ca ai probleme la scoterea pinionului(64) si a rotorului(20)
sa poti scoate pinionul(64) e musai sa dai jos capacul(69) prin suruburile(70), apoi pinionului faci miscari perpenticulare axului sau de rotatie si o sa observi ca rulmentul(74) iti iese incet incet prin miscarile tale, dupa ce ai reusit sa scoti rulmentul deabea tunci iti iese si pinionul
sa poti scoate rotorul(20) intai trebuie sa scoti siguranta(8 ), piesa 9 (un cilindru ø11mm) o scoti, sub ea o sa vezi ca exista un stift(15) transversal axului(14), il scoti usor cu un ac impingandu-l afara,
ATENTIE la sensul bucsei(18 ) cum e bagata pe ax (la remontare)
apoi observi ca ajungi la piulita(19) cu rulment inserat(17)
sa-ti notezi la ce gaura era infiletat surubul(21) si daca e nevoie sa strangi mai tare dupa uzura piulita(19)
vreau si eu niste poze bune cu interiorul, sa comparam materialele ca piesele sunt in forma identica in proportie de cca95% zic eu
daca nu ti-a fost clar vbm MP
sa poti scoate pinionul(64) e musai sa dai jos capacul(69) prin suruburile(70), apoi pinionului faci miscari perpenticulare axului sau de rotatie si o sa observi ca rulmentul(74) iti iese incet incet prin miscarile tale, dupa ce ai reusit sa scoti rulmentul deabea tunci iti iese si pinionul
sa poti scoate rotorul(20) intai trebuie sa scoti siguranta(8 ), piesa 9 (un cilindru ø11mm) o scoti, sub ea o sa vezi ca exista un stift(15) transversal axului(14), il scoti usor cu un ac impingandu-l afara,
ATENTIE la sensul bucsei(18 ) cum e bagata pe ax (la remontare)
sa-ti notezi la ce gaura era infiletat surubul(21) si daca e nevoie sa strangi mai tare dupa uzura piulita(19)
vreau si eu niste poze bune cu interiorul, sa comparam materialele ca piesele sunt in forma identica in proportie de cca95% zic eu
daca nu ti-a fost clar vbm MP
- johnnybravo
- Moderator
- edi_curiosul
- veteran
-
- veteran
johnnybravo,faptul ca faci service la o mulineta nu e caterinca. forumul asta la deschidere era o chestie serioasa,de unde aveai ce invata . caterinca si IQ subunitar al unor useri l-au adus in starea actuala .
tot respectul pt un pescar care nu se uita ca brosca la inundatie ,in fata unei mulinete jdm.
tot respectul pt un pescar care nu se uita ca brosca la inundatie ,in fata unei mulinete jdm.
walleye
Un mulinel il deschide si un ceasornicar sau un bibilos din asta de biblioteca , si care nu au vazut balta decat in poze ! Pe mine nu m-o mincat niciodata sa ma uit prin mulinete , nu prea ii vad rostu , curatat galetu si eventual uitat cum ii discu de frina , in rest ......dupa ce !
Mda , eram si io chitit pe un mulinel mai lent , insa am ales Seagate in defavoarea Bradia ! 200 de euro adusa aici , si daca nu-mi place nu o cumpar ! Mi se pare cinstit
Mda , eram si io chitit pe un mulinel mai lent , insa am ales Seagate in defavoarea Bradia ! 200 de euro adusa aici , si daca nu-mi place nu o cumpar ! Mi se pare cinstit

- edi_curiosul
- veteran
sper sa bati campii doar pt tine...SF scrie:Un mulinel il deschide si un ceasornicar sau un bibilos din asta de biblioteca , si care nu au vazut balta decat in poze ! Pe mine nu m-o mincat niciodata sa ma uit prin mulinete , nu prea ii vad rostu , curatat galetu si eventual uitat cum ii discu de frina , in rest ......dupa ce !
- johnnybravo
- Moderator
cred ca mi-ai interpretat gresit mesajul, daca urmareai si discutia despre certate si cine a mai deschis asa ceva ai fi fazut ca nu-s singurul care sta departe in a-si baga nasu' unde nu-mi fierbe oala.adrian frunza scrie:johnnybravo,faptul ca faci service la o mulineta nu e caterinca. forumul asta la deschidere era o chestie serioasa,de unde aveai ce invata . caterinca si IQ subunitar al unor useri l-au adus in starea actuala .
deci si cu schema in fata risc sa fac ceva gresit, poate ma subestimez eu de fel, dar la un mesaj de atentionare de genul
fii sigur ca nu ma bag singur si las pe altu' cu experienta, mulineta oricum merge f bine si dupa 2 ani.ATENTIE la sensul bucsei(18 ) cum e bagata pe ax (la remontare)
am cont pe e-bay cont paypal am o oarece retinere da-mi te rog vanzatorul de la care ai cumparat tu,edi_curiosul scrie:stai calare pe ebay, nu risti nu castigi (e foarte ok acolo, vb cu cineva care are cont, la fel am facut si eu, ii multumesc lui radu pt asta)RYOBI scrie:daca mai gasiti pe undeva o reducre la ea dati de veste ca vreau si eu una
- edi_curiosul
- veteran
http://shop.ebay.com/tritonjim/m.html?_ ... ksid=p3686RYOBI scrie:am cont pe e-bay cont paypal am o oarece retinere da-mi te rog vanzatorul de la care ai cumparat tu,
acum vezi si tu calificativele vanzatorilor