Inainte sa alegi un bat vezi conditiile de pescuit si pestii tinta, apoi vezi ce ofera producatorii in gama de pret 200 lei, adica poti cumpara un bat montat cu inele si mandrina xxx sau un bat montat cu inele si mandrina Fuji si fa "sapaturi" cu privire la blank.paulus scrie:Pai ce sa zic.. nu pescuiesc la ceva anume.. vreau sa ma apuc si caut cat de cat ceva ok nici prea ieftine nici cele mai scumpe... cineva m-a indrumat la o lanseta maver ca e buna firma..multi spun ca e ok shimano.. acum nush ce sa aleg...cred ca o sa merg pe shimano iar la mulinet ryobi.
Am nevoie de o parere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Dupa care incearca sa "pui" mana pe el si vezi daca se potriveste cu mana ta...mihai florescu scrie:Inainte sa alegi un bat vezi conditiile de pescuit si pestii tinta, apoi vezi ce ofera producatorii in gama de pret 200 lei, adica poti cumpara un bat montat cu inele si mandrina xxx sau un bat montat cu inele si mandrina Fuji si fa "sapaturi" cu privire la blank.paulus scrie:Pai ce sa zic.. nu pescuiesc la ceva anume.. vreau sa ma apuc si caut cat de cat ceva ok nici prea ieftine nici cele mai scumpe... cineva m-a indrumat la o lanseta maver ca e buna firma..multi spun ca e ok shimano.. acum nush ce sa aleg...cred ca o sa merg pe shimano iar la mulinet ryobi.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- Bodea Andrei
- utilizator nou
- MARIUS POPA
- veteran
poti lua linistit shimano, mai ales ca este la inceput, nu o luat prea flexibila, ca ai impresia ca este o nuia pentru spinarea cuiva..
fast e ok.
dupa ce iti intra in mina cum sta treaba cu lanseurile, ce naluci folosesti, ce ape, ce fire, dobandesti experienta (sau o ai??) poti trece la alt nivel.
pai trebe sa fie un echilibru intre mulineta-lanseta, si mulineta-lanseta-pescar, gindeste-te ca stai 90% din timp cu ea in mina, gindeste-te ca o mulineta prea grea pentru un bat finut, iti deregleaza lanseul, inteparea...!
daca ai posibilitatea sa le ti in mina, fao, esti mai sigur ca ceea ce ai cumparat se potriveste exact "stilului" tau!

dupa ce iti intra in mina cum sta treaba cu lanseurile, ce naluci folosesti, ce ape, ce fire, dobandesti experienta (sau o ai??) poti trece la alt nivel.
pai trebe sa fie un echilibru intre mulineta-lanseta, si mulineta-lanseta-pescar, gindeste-te ca stai 90% din timp cu ea in mina, gindeste-te ca o mulineta prea grea pentru un bat finut, iti deregleaza lanseul, inteparea...!
daca ai posibilitatea sa le ti in mina, fao, esti mai sigur ca ceea ce ai cumparat se potriveste exact "stilului" tau!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
eu zic sa iei direct salmo,cum te inveti cu ele la inceput, asa o sa ramai!
nu ai ce sa agati, important e sa scanezi relieful apei, lasi sa-si faca treaba, se agata si la cei cu experienta, asta e, din greseli inveti..
parerea mea!
nu ai ce sa agati, important e sa scanezi relieful apei, lasi sa-si faca treaba, se agata si la cei cu experienta, asta e, din greseli inveti..
parerea mea!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.