Intrebare lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Intrebare lanseta
Va salut,
Stie cineva ceva de lanseta asta, e buna de ceva, se preteaza la stationar la salau si stiuca?
http://www.xxx.ro/produse/97/6666/Da ... -100g.html
Va multumesc ptr. eventualele raspunsuri, poate imi dati o idee ptr. alta lanseta ( tot telescopica) buna la stationar la salau si stiuca, in special pe balti.
Numa' bine.
Stie cineva ceva de lanseta asta, e buna de ceva, se preteaza la stationar la salau si stiuca?
http://www.xxx.ro/produse/97/6666/Da ... -100g.html
Va multumesc ptr. eventualele raspunsuri, poate imi dati o idee ptr. alta lanseta ( tot telescopica) buna la stationar la salau si stiuca, in special pe balti.
Numa' bine.
:)
Salut
Pentru stiuca pe balta, la montura fixa, ar merge bine ( PAREREA MEA ) o lanseta de 3m - actiune parabolica - putere de aruncare: 80 - 150g (200)
Eventual, echipata cu o mulineta din clasa 3000-4000 cu frana micrometrica
FIR INTINS ITI DORESC !!!

Pentru stiuca pe balta, la montura fixa, ar merge bine ( PAREREA MEA ) o lanseta de 3m - actiune parabolica - putere de aruncare: 80 - 150g (200)
Eventual, echipata cu o mulineta din clasa 3000-4000 cu frana micrometrica
FIR INTINS ITI DORESC !!!
Mulinetele le am ( 4 buc), sunt de 4000 FD.
Urmeaza lansetele acum...Totusi la 80-150 gr., sau chiar 200 gr, eu zic ca e cam prea grea lanseta ptr. mulineta mea care are 320 gr. Bun, e stationar, nu stau cu ele in mana, dar in dril nu e prea placut ca lanseta sa se "aplece" de varf prea tare...Intelegeti ce am vrut sa zic
Dakota asta am vazut ca are 240 gr., pe viu n-am vazut-o nicaieri...
Mersi
Mai astept pareri si propuneri.
Numa' bine.
Urmeaza lansetele acum...Totusi la 80-150 gr., sau chiar 200 gr, eu zic ca e cam prea grea lanseta ptr. mulineta mea care are 320 gr. Bun, e stationar, nu stau cu ele in mana, dar in dril nu e prea placut ca lanseta sa se "aplece" de varf prea tare...Intelegeti ce am vrut sa zic

Dakota asta am vazut ca are 240 gr., pe viu n-am vazut-o nicaieri...
Mersi

Mai astept pareri si propuneri.
Numa' bine.
Amigo, eu iti spun datele astea, care si eu le-am primit de la un mare pescar de stiuca la stationar, din Anglia. I-am scris e-mail si mi-a raspuns. De atunci (2004) tot cu echipament care se incadreaza aici pescuiesc cumatra si e foarte OK ... Am si o tehnica de a o atrage in zona mea 

Exista o veche metoda, pe care putini o cunosc... Eu o aplic pe cea folosita in Irlanda de Nord si Canada, o cunosc si eu de la un pescar de 74 de ani din Canada 

-
- veteran
Re: :)
Deci metoda nu e cunoscuta si in republica Irlanda. Numai in Irlanda de Nord.razvi scrie:Exista o veche metoda, pe care putini o cunosc... Eu o aplic pe cea folosita in Irlanda de Nord si Canada, o cunosc si eu de la un pescar de 74 de ani din Canada
In Scotia, Tara Galilor sau Anglia nici atat. Poate ca nu merge decat in Irlanda de Nord !