Intrebare lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
:)
Tudor, nu fi rau amigo..
EU nu spun ca nu e cunoscuta, o fii ... dar acolo, e folosita mai des ( din auzite ).

Va spun cum procedez eu..
Tin intr-o galetusa, cu sange de vita de la abator o bucata de ficat si splina de vita sau porc 2-3 zile, apoi pe malul baltii bag maruntaiele intr-o bucata de ciorap lycra, leg cu o bugata de snur ( 4-5 m ) si arunc prin apa tragand apoi afara ... Chestia asta o repet de cateva ori, de obicei 10 ori, pe urma pana pregatesc montura mai las iar la moi "chestia", apoi o arunc cam la 2-3 m de unde ulterior voi lansa montura.
Incercati si va veti confinge. FIR ITINS va doresc
P.S. Functioneaza pe orice anotimp, de preferat pe balta/helesteu.
Tin intr-o galetusa, cu sange de vita de la abator o bucata de ficat si splina de vita sau porc 2-3 zile, apoi pe malul baltii bag maruntaiele intr-o bucata de ciorap lycra, leg cu o bugata de snur ( 4-5 m ) si arunc prin apa tragand apoi afara ... Chestia asta o repet de cateva ori, de obicei 10 ori, pe urma pana pregatesc montura mai las iar la moi "chestia", apoi o arunc cam la 2-3 m de unde ulterior voi lansa montura.
Incercati si va veti confinge. FIR ITINS va doresc

P.S. Functioneaza pe orice anotimp, de preferat pe balta/helesteu.
Offtopic: IN ATENTIA LUI TUDOR
razvi e contul meu, azi l-am facut. am si pe alt site de profil ( AVP ) la fel.
idibacus, e un prieten, a postat de la mine de pe PC. NU suntem unul si acelasi.
razvi e contul meu, azi l-am facut. am si pe alt site de profil ( AVP ) la fel.
idibacus, e un prieten, a postat de la mine de pe PC. NU suntem unul si acelasi.
Idibacus :
"Amigo, eu iti spun datele astea, care si eu le-am primit de la un mare pescar de stiuca la stationar, din Anglia. I-am scris e-mail si mi-a raspuns. De atunci (2004) tot cu echipament care se incadreaza aici pescuiesc cumatra si e foarte OK ... Am si o tehnica de a o atrage in zona mea Wink"
Razvi :
"Tudor, nu fi rau amigo.. Smile EU nu spun ca nu e cunoscuta, o fii ... dar acolo, e folosita mai des ( din auzite )."
Va exprimati la fel + adresa IP identica la unele meseje. Nu crezi ca pot avea dubii ?
"Amigo, eu iti spun datele astea, care si eu le-am primit de la un mare pescar de stiuca la stationar, din Anglia. I-am scris e-mail si mi-a raspuns. De atunci (2004) tot cu echipament care se incadreaza aici pescuiesc cumatra si e foarte OK ... Am si o tehnica de a o atrage in zona mea Wink"
Razvi :
"Tudor, nu fi rau amigo.. Smile EU nu spun ca nu e cunoscuta, o fii ... dar acolo, e folosita mai des ( din auzite )."
Va exprimati la fel + adresa IP identica la unele meseje. Nu crezi ca pot avea dubii ?
:0
Ba da, ai tot dreptul Tudor, nu pot sa neg ceea ce spui. Ti-am explicat mai sus, suntem prieteni. Acel topic, cu lanseta, postat de Idibacus, e pus de la mine de pe PC. Sper sa ma intelegi. Merci
E ok, Tudor?

E ok, Tudor?
Multumesc pt intelegere TUDOR.
Nu o sa ma trezesc cu surprize pt. intamplarea de azi, din partea altor moderatori nu?
P.S. Sorin, sorry de OFFtopic
Nu o sa ma trezesc cu surprize pt. intamplarea de azi, din partea altor moderatori nu?
P.S. Sorin, sorry de OFFtopic

Sorin, nu ai YAHOO Messenger? Daca vrei hai sa discutam acolo. Iti las un PM cu ID-ul..