deabea astept s-o bag in teste, avatul cred ca e primul in lista, sper sa intre si shalau ca la altii ca daia am luat, acum am si rezervaArmand scrie:Sunt si pe Total Fishing: http://www.totalfishing.ro/rapala-clack ... 7_950.html
si mie mi se par interesante...dar nu cred ca e o naluca versatila...mai mult cred ca s-ar potrivi in cateva situatii specifice, dar atunci...RUPI NORMA
Rapala Clackin' Rap Lures! Care are si ce a prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
- RaresDumitru
- utilizator constant
Salut, aici in Canada s-a facut si se face mare vilva in jurul nalucii. Am fost recent la Sportsman Show in Toronto - targul de pescuit si vanatoare. Rapala nu avea stand propriu dar mai toate lenturile de magazine de specialitate care erau prezente acolo aveau reclame si promotii la voblerele astea. Fac zgomot mare si aici le prezinta ca fiind prinzatoare de bass si walleye (salau adica). Am si eu 2 acasa si vreau sa le incerc in weekend, numai sa apuc ca lucrez si simbata din pacate. Oricum am vazut ceva prezentare la targ si de evoluat, evolueaza foarte bine. Normal ca omul care facea prezentarea era profi si stia ce sa faca si cum.
Va anunt de rezultatate daca or fi ceva...
Fir intins
Va anunt de rezultatate daca or fi ceva...
Fir intins
multi, mari si desi
-
- junior
este ok
am fost astazi la balta. Este ok. Ce m-a incantat la ea este ca are bataie lunga. Lansezi mai departe decat cu Rapala Long Casting. Nu stiu cum merg la troll deocamdata. Sunt multumit de clapareala asta. Am stat numai 45 minute. am luat o stiuca nu prea mare. Am dat cu mai multe dar numai la asta am prins.
Este zgomotoasa. Simti clapaneala prin fir.
Este zgomotoasa. Simti clapaneala prin fir.
-
- junior
calitate
sunt faine dar calitatea sucks. dupa 3 stiuci incepe as plece vopseaua si un ac s-a rupt. nu cred ca resista un sezon
Re: calitate
sunt 2 solutii la problema ta:tralalela 45 scrie:sunt faine dar calitatea sucks. dupa 3 stiuci incepe as plece vopseaua si un ac s-a rupt. nu cred ca resista un sezon
1. ori prinzi mai mici, ca sa nu ti le (scuzati expresia) beleasca de vopsea ori....
2. prinzi mari si batrane care in loc de dinti au gingii... si dupa cum se stie.. gingia zgarie mai putin decat dintii

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...