Rapala Clackin' Rap Lures! Care are si ce a prins?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 23 Apr 2009, 14:33

Armand scrie:Sunt si pe Total Fishing: http://www.totalfishing.ro/rapala-clack ... 7_950.html

si mie mi se par interesante...dar nu cred ca e o naluca versatila...mai mult cred ca s-ar potrivi in cateva situatii specifice, dar atunci...RUPI NORMA :twisted:
deabea astept s-o bag in teste, avatul cred ca e primul in lista, sper sa intre si shalau ca la altii ca daia am luat, acum am si rezerva

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 23 Apr 2009, 14:44

s-ar putea sa mai asteptati putin :lol: :lol: mai mult

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 23 Apr 2009, 14:51

seve scrie:s-ar putea sa mai asteptati putin :lol: :lol: mai mult
la ce te referi?

la stoc ca nu se gaseste culoarea Yellow Perch?
la probe ca e prohibitie?
sau cumparator?

...cred ca la toate. :D

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 23 Apr 2009, 18:40

edi cred ca nici eu nu gaseam un raspuns mai bun. :lol: :lol: serios vorbind acum mi se pare o naluca cu aplicatii foarte restranse intrucat e extrem de zgomotoasa. domane ajuta sa gresesc si naluca sa produca cat mai multi si mai mari dar parerea mea e ca avem pe piata naluci vibration mult mai competitive.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 23 Apr 2009, 19:34

pai se pare ca are o mare mediatizare naluca asta, am vazut destule pe net cu shalai cat piciorul si alte dastea, e ceva nou ca multe alte prostioare care apar pe piata, timpul le gaseste locul, ce putem face decat sa evoluam, omului ii sta in gena asta :) ma bazez pe noul concep pana la apa apoi vad

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 23 Apr 2009, 20:09

Salut, aici in Canada s-a facut si se face mare vilva in jurul nalucii. Am fost recent la Sportsman Show in Toronto - targul de pescuit si vanatoare. Rapala nu avea stand propriu dar mai toate lenturile de magazine de specialitate care erau prezente acolo aveau reclame si promotii la voblerele astea. Fac zgomot mare si aici le prezinta ca fiind prinzatoare de bass si walleye (salau adica). Am si eu 2 acasa si vreau sa le incerc in weekend, numai sa apuc ca lucrez si simbata din pacate. Oricum am vazut ceva prezentare la targ si de evoluat, evolueaza foarte bine. Normal ca omul care facea prezentarea era profi si stia ce sa faca si cum.
Va anunt de rezultatate daca or fi ceva...

Fir intins
multi, mari si desi

tralalela 45
junior
junior

este ok

Mesaj de tralalela 45 » 26 Apr 2009, 20:44

am fost astazi la balta. Este ok. Ce m-a incantat la ea este ca are bataie lunga. Lansezi mai departe decat cu Rapala Long Casting. Nu stiu cum merg la troll deocamdata. Sunt multumit de clapareala asta. Am stat numai 45 minute. am luat o stiuca nu prea mare. Am dat cu mai multe dar numai la asta am prins.

Este zgomotoasa. Simti clapaneala prin fir.

tralalela 45
junior
junior

calitate

Mesaj de tralalela 45 » 02 Mai 2009, 07:02

sunt faine dar calitatea sucks. dupa 3 stiuci incepe as plece vopseaua si un ac s-a rupt. nu cred ca resista un sezon

ovidiu
veteran
veteran

Re: calitate

Mesaj de ovidiu » 02 Mai 2009, 08:58

tralalela 45 scrie:sunt faine dar calitatea sucks. dupa 3 stiuci incepe as plece vopseaua si un ac s-a rupt. nu cred ca resista un sezon
sunt 2 solutii la problema ta:
1. ori prinzi mai mici, ca sa nu ti le (scuzati expresia) beleasca de vopsea ori....
2. prinzi mari si batrane care in loc de dinti au gingii... si dupa cum se stie.. gingia zgarie mai putin decat dintii :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 02 Mai 2009, 09:38

Mai exista si a 3-a varianta. Nu prinzi nimic la el si va fi nou-nout. :lol:

Scrie răspuns