Rapala Clackin' Rap Lures! Care are si ce a prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Subscriu la commenturile lui Seve si Sir Jones. Personal, mi se pare o naluca prea ''reactiva'' (citat din Malin Musatescu). Am si eu cateva voblere destul de zgomotoase (e adevarat, sunt no name) si nu am prins mai nimic cu ele, desi au bataia destul de buna. Nu zic, pe o anumita apa si intr-un anumit context e posibil sa-si faca treba, dar avand in vedere si pretul, prefer si eu sa raman deocamdata la RNR si Salmo Zipper.
- kriss-wolf
- veteran
-
- senior
sunt pe xxx.ro
Zipper parca nu e rattlin . Daca e vorba voblere de balamuc incerca Duel Vibre, sau Cotton Cordell shad scoala si oameni de mal.bogdan_br scrie:Subscriu la commenturile lui Seve si Sir Jones. Personal, mi se pare o naluca prea ''reactiva'' (citat din Malin Musatescu). Am si eu cateva voblere destul de zgomotoase (e adevarat, sunt no name) si nu am prins mai nimic cu ele, desi au bataia destul de buna. Nu zic, pe o anumita apa si intr-un anumit context e posibil sa-si faca treba, dar avand in vedere si pretul, prefer si eu sa raman deocamdata la RNR si Salmo Zipper.
S-ar putea sa merga pe apa foarte tulbure cea ce nu rar pe Mures.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
- junior
eu am luat una
Eu am luat una. dezavantajul este ca vine intr-o singura marime. Reclama spune ca poate fi folosita in mai toate aplicatiile. O fi dar mie nu mi se pare potrivita pe rau si nici la troll. Singurul avanytaj este la balta cu buruiana multa unde tre sa dai in ochiurile libere printre buruieni, Dar la asta cred ca ar fi buna si ratlin.
- edi_curiosul
- veteran
Sunt si pe Total Fishing: http://www.totalfishing.ro/rapala-clack ... 7_950.html
si mie mi se par interesante...dar nu cred ca e o naluca versatila...mai mult cred ca s-ar potrivi in cateva situatii specifice, dar atunci...RUPI NORMA
si mie mi se par interesante...dar nu cred ca e o naluca versatila...mai mult cred ca s-ar potrivi in cateva situatii specifice, dar atunci...RUPI NORMA

Spining....Prea bun ca sa fie light...