rapala pe rau!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Zelea D
utilizator nou
utilizator nou

rapala pe rau!

Mesaj de Zelea D » 31 Mar 2009, 14:19

miam luat 3 rapale ssr5 BG(recomandat de un prieten care a prins namile pe raul timis ), CD3 P si un CD 7 S inca nu leam incercat (adik am dat cu ele in apa sa vad cum se misca ) si vreau sa aud pareri despre ele sau alte voblere pt rau unde e curent puternic.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 31 Mar 2009, 14:47

da cu ele cu incredere ... o sa vina si rezultatele.
S'altare și bunăstare !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 01 Apr 2009, 10:00

Eu am lasat mai multe voblere pe rauri si m-am cam lecuit sa pescuiesc cu ele in ape curgatoare, mai ales pe raza localitatilor, unde mizeria e de nedescris... Mai ales cu cele care coboara la peste un metru adancime... Mai pescuiesc cu voblere pe rauri cand e vorba de avat si clean dar asta mi se intampla foarte rar. Grija mare la cauciucuri scufundate, jenti, genti, chiloti, pungi, bideuri, televizoare...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 01 Apr 2009, 11:15

nu uita de prezervative, tampoane si scutece :lol: :lol: :lol:

daedalus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daedalus » 01 Apr 2009, 12:30

Daca vrei sa afli cat mai multe pareri... te dezamagesc si iti spun ca ele au fost deja exprimate, sunt in topicurile mai vechi.
Pescarii priceputi sunt obositi sa tot raspunda asa ca cea mai buna solutie e cautatul in arhiva.

Parearea mea este ca nu e suficient sa se cheme Rapala ca sa si prinda.
Mai degraba trebuie aflat cum trebuie pescuite.

Zelea D
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Zelea D » 01 Apr 2009, 13:11

asta vreau si eu sa aflu cum se pescuiesc acele voblere cat de cautat in forum mam saturat de cautat totusi cred k nu vrea nimeni sa isi dezvaluie secretele 8) eu cred k rapala sunt f bune mai ales dupa cum am vaz cum se misca in apa.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 01 Apr 2009, 14:37

pe site scrie cum trebuie pescuit fiecare www.rapala.com

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 01 Apr 2009, 15:31

Nu e vorba nici de secrete nici de lene dar in principiu Grecu are dreptate si plus de asta oricand isi poate descoperi cineva propriul stil si depinde si cum il simte fiecare, cu ce echipament da... nu-i totuna ca unii se chinuie cu lansete 10-40 sa lanseze si sa recupereze voblere de 7-9 grame sau unii dau cu americanisme si japonezisme de 1/8-3/8 oz... in principiu voblerele Rapala sunt destul de bune dar la noi s-au impus prea putine modele, cele Salmo sunt mult mai apropiate de pestii de pe la noi, in frunte cu Sliderul pt stiuca si Hornetul, Perchul sau Minnowul pentru restul. De la rapala am prins cu Count Down, Tail Dancer, Shad Rap si X-Rap. Cu CD pastrav si clean, cu TD si SR salau si biban si cu XR avat si clean mare. Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 01 Apr 2009, 16:21

Zelea D lasa tastaura si da mai bine la manivela sa vezi ca o sa dea rezultate si o sa iti dai tu seama ce si cum nu o sa iti dea nimeni "mura in gura" ce si cum sa zica azi ia un ssr cularea s si tu iesi pe balta si torni un salau de 7 kile

Scrie răspuns