Stateam si ma gandeam care e diferenta intre o foreza de 300-400 lei si una de de 150lei. Cred ca e vorba doar de calitatea otelului din care sunt facute cutitele. Iar de ascutit cutite nu stiu cat de indicat e pentru ca, dupa mine, toata puterea unei foreze sta in unghiul dintre cutite, pe care il modifici foarte usor ascutindu-le din ochi.
Si inca ceva, am incercat si eu sa ascut foreza si nu a avut acelasi randament. Ce-i drept a fost cea mai ieftina.
In concluzie, cred ca pentru iarna viitoare o sa ma pregatesc cu o foreza mai buna, pentru ca e, cred, cea mai importanta unealta la copca...
Ati fost la pescuit in ultima vremea? Cum mai e gheata? Intreb pentru ca mai am 2 saptamani de stat cu piciorul in gips, dupa care sper sa ma pun pe treaba.
freza pentru gheata si alte gageturi pt copca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
...Probabil lungimea! Aia de 3-400 o fi de 2-3 ori mai lunga decat aia de 150 lei.pescarlamusca scrie:Stateam si ma gandeam care e diferenta intre o foreza de 300-400 lei si una de de 150lei.
Ma-ntreb cat o costa freza din filmul de mai jos:
http://ca.youtube.com/watch?v=3Y-k-cX7rTE
-
- utilizator nou
Nu cred ca are nici o treaba lungimea forezei cu pretul ei. Foreze ca aia nu cred ca se produc in serie, pentru ca nu te intalnesti prea des cu gheata de 3m.
Scrie acolo ca e o foreza Helluva, despre care nu am gasit nimic.
Imi imaginez ca ar costa cat o foreza normala cu motor (parca 3-400$) plus pretul extensiilor.
Scrie acolo ca e o foreza Helluva, despre care nu am gasit nimic.
Imi imaginez ca ar costa cat o foreza normala cu motor (parca 3-400$) plus pretul extensiilor.
Era doar o gluma, pescarlamusca!
Eu am o scula facuta de Normark, model Fin Bore cu lame Mora. Cutzitele sunt cam la fel de ascutzite ca cele ale unui robot de bucatarie. Daca o folosesti cu atentzie si o protejezi te tzine multzi ani fericitzi.
Si - da! Se prinde pastrav la gheatza. Cei care urmaresc pastravii mari gen steelhead sau truite gris pescuiesc cu pestisor viu pe jig sau pe linguri grele.
Eu anii trecutzi prindeam rainbow cu dandinete cam de 1/32-1/64oz. pe carlige mici de 4-6 cu o imitatzie de icra de somon din silicon rosu. Am mai vazut prinzandu-se si la viermi finesse sau gulp alive (pestisori sau lipitori). Deci se cam prinde la multe lucruri.
Fir intins!
Eu am o scula facuta de Normark, model Fin Bore cu lame Mora. Cutzitele sunt cam la fel de ascutzite ca cele ale unui robot de bucatarie. Daca o folosesti cu atentzie si o protejezi te tzine multzi ani fericitzi.
Si - da! Se prinde pastrav la gheatza. Cei care urmaresc pastravii mari gen steelhead sau truite gris pescuiesc cu pestisor viu pe jig sau pe linguri grele.
Eu anii trecutzi prindeam rainbow cu dandinete cam de 1/32-1/64oz. pe carlige mici de 4-6 cu o imitatzie de icra de somon din silicon rosu. Am mai vazut prinzandu-se si la viermi finesse sau gulp alive (pestisori sau lipitori). Deci se cam prinde la multe lucruri.
Fir intins!