freza pentru gheata si alte gageturi pt copca
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
freza pentru gheata si alte gageturi pt copca
de unde ne luam asa ceva?
Inafara de ceva pe crap.ro si pe xxx, dealtfel cu stoc 0, nu prea stiu cum am mai putea sa ne procuram asemenea ustensila.
Care va pricepeti, ziceti si cam ce ar fi de stiu despre unealta cu pricina!
Inafara de ceva pe crap.ro si pe xxx, dealtfel cu stoc 0, nu prea stiu cum am mai putea sa ne procuram asemenea ustensila.
near the beer
Re: freza pentru gheata si alte gageturi pt copca
O freza belea de facut gauri am cumparat de la energofish, inca de acu' vreo 3 ani, cred ca acelasi model le-au avut anul trecut pe xxx.ro cu vreo 160lei.costica_fishing scrie:de unde ne luam asa ceva?
Ce face freza asta de la energofish? Face gaura in gheata de 20cm in cam 15 secunde daca esti un tip hotarat si cam 20secunde daca nu te fortezi. buna de tot, i-am facut si cutite de rezerva..ca m-a speriat nu stiu cine ca "dom'le se sparg cutitele", in 3 ani si cel putin 10 iesiri /sezon nu s-a spart nimic, si eu fac intre 50 si 150 gauri/zi

Intradevar acum nu se gaseste nicaieri modleul ala de freza..poate or baga baietii marfa..am si eu vreo 2 preteni care vor.
spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- kriss-wolf
- veteran
-
- utilizator constant
Costica, anu' trecut am facut gauri si cu freza dar si cu un fel de tepusa de metal montata pe un cotor de lopata. Te asigur ca tepusa e mai eficienta decat freza! La freza mecanica, eu zic ca esti gata dupa 15 gauri! Si daca transpiri, ai inghetat!
Eu ma duc in weekend, de-abia astept!
Eu ma duc in weekend, de-abia astept!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro
- costica_fishing
- veteran
hai sa traiti!
sunt convins ca exista rangi capabile, insa nu cred ca se gasesc de-a gata.
Am vazut niste astfel de instrumente de gaurire, insa, desi am licitat pe malul garlei, cu mana pe portofel si sticla, nu m-am inteles cu propitarul la un pret rezon.
Am acasa (cred) un fel de dalta facuta dintr-o panza de fierastrau mecanic (destul de capabil otelul). Ar trebui montata intr-o teava solida (20-30 de cm), eventual turnat in teava si 1-2 kg de plumb si o coada de lopata (neaparat cu o sfoara pe care s-o legi de mana. Asta ca sa nu pierzi scula in prima gaura.
Cam greu de gasit cineva care sa faca un instrument din asta si intr-un termen rezonabil.
Asa ca mai bine iei ce gasesti....daca gasesti.
In plus, freza ar fi si mai silentioasa.
Am incercat sportul asta cu un topor si credeti-ma, ala chiar a fost sport!

sunt convins ca exista rangi capabile, insa nu cred ca se gasesc de-a gata.
Am vazut niste astfel de instrumente de gaurire, insa, desi am licitat pe malul garlei, cu mana pe portofel si sticla, nu m-am inteles cu propitarul la un pret rezon.

Am acasa (cred) un fel de dalta facuta dintr-o panza de fierastrau mecanic (destul de capabil otelul). Ar trebui montata intr-o teava solida (20-30 de cm), eventual turnat in teava si 1-2 kg de plumb si o coada de lopata (neaparat cu o sfoara pe care s-o legi de mana. Asta ca sa nu pierzi scula in prima gaura.
Cam greu de gasit cineva care sa faca un instrument din asta si intr-un termen rezonabil.
Asa ca mai bine iei ce gasesti....daca gasesti.
In plus, freza ar fi si mai silentioasa.
Am incercat sportul asta cu un topor si credeti-ma, ala chiar a fost sport!

near the beer
- costica_fishing
- veteran
Eu mi-am luat anul asta o Normark de 6". Made in Sweden. Gaureste fast, e pliabila si se gasesc si piese de schimb la pretzuri rezonabile. Totul e s-o protejezi cat de cat si te tzine ani buni.
Anii trecutzi am folosit si niste sfredele de 8". Chiar daca au avantajul ca potzi scoate prin copci si un crap pe la 10 kile daca-si suge burta, implica un efort apreciabil.
Si, cum zicea si Kuintautti pe la arena, parca nu se pupa ranga si tomahawkul cu JDM-urile. Fie ele si de copca.
Anii trecutzi am folosit si niste sfredele de 8". Chiar daca au avantajul ca potzi scoate prin copci si un crap pe la 10 kile daca-si suge burta, implica un efort apreciabil.
Si, cum zicea si Kuintautti pe la arena, parca nu se pupa ranga si tomahawkul cu JDM-urile. Fie ele si de copca.