Matrita de plumb
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Ionut Petrea
- veteran
daca citeam mai devreme iti dadeam eu una de pe vremea lui ceasca,dar am facut curat si am aruncat-o.......
...dar nu se mai merita sa topesti plumb am si uitat cum turnam cu zeciile,dar inca imi mai fac feliutze ptr pluta sunt mult mai bune decat cei de cumparat si nu fac asa de mult zgomot la lansare
...dar nu se mai merita sa topesti plumb am si uitat cum turnam cu zeciile,dar inca imi mai fac feliutze ptr pluta sunt mult mai bune decat cei de cumparat si nu fac asa de mult zgomot la lansare
- iulian_bud
- utilizator constant
Merci mult pt pontul cu matritemihai izbiceni scrie:Salut,eu de aici am cumparat si sunt multumit
http://www.matrite.cabanova.ro/.
C***t in traista!
- iulian_bud
- utilizator constant
Am o matrita Do-it forma de bila cumparata de la noi. Am comandat deja matrita cu nr 3397 de pe situl romanesc. La cat e euro acum mai bine iei de aici. Pe situl german matrita care am comandat-o este 45 euro si pe situl roamanesc 190 ron .Acuma daca vrei sa mai iei si altceva e bine sa iei direct de la ei. Ma supara ca pe situl german nu este si varianta engleza sau cel putin n-am vazut eu. Multumesc pt ajutor
C***t in traista!