Lanseta de Spining !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Tomitza
Io am dat pana akum cu trabucco este o marka foarte buna , am un bat de la ei mik shi subtire si este ft rezistent , .
De 2 ore sunt posesor al acestui model de la Major Crafts, Beneyro. Cred ca este chiar lanseta in discutie, cea de 6.6, dar varianta de cast, one piece.
La prima vedere este o lanseta usoara, foarte rapida, iar ceea ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca e echilibrata destul de bine. Am tinut azi in mana si un Kistler similar, tot de cast, nu cunosc modelul, insa nu se compara.
La finisaje detaliate si amanunte legate de fixarea inelelor, acest JDM nu sta exceptional de bine, insa ca si feeling si actiune, cred ca se descurca imbucurator. Abia astept sa soseasca mulineta si sa vad ce pereche formeaza. Va tin la curent.
ps: deschisesem eu un topic in care ceream ajutor in gasirea unei lansete de cast. Am gasit-o.
La prima vedere este o lanseta usoara, foarte rapida, iar ceea ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca e echilibrata destul de bine. Am tinut azi in mana si un Kistler similar, tot de cast, nu cunosc modelul, insa nu se compara.
La finisaje detaliate si amanunte legate de fixarea inelelor, acest JDM nu sta exceptional de bine, insa ca si feeling si actiune, cred ca se descurca imbucurator. Abia astept sa soseasca mulineta si sa vad ce pereche formeaza. Va tin la curent.
ps: deschisesem eu un topic in care ceream ajutor in gasirea unei lansete de cast. Am gasit-o.
Fratilor, vorbim, cu rautate(cred eu).In anii 90 ,dupa deschidere, luam tot felul, de taiwan,unele le am si acum si fac servici de "numa,numa "vorba unui prieten din, ardeal, care l am pricopsit cu citeva.Si mai este ceva ,prin 9zeci si ceva sora unui bun prieten, ma cheama in Suedia,m am dus,cu familia, cu masina si cu bani ff dramuiti. Stiti cu ce am ramas?????:va spun ,nu partidele de pescuit(4),nu cu toate cele,ci cu 5(cinci)lansete ,telescopice, cu mulinete ,pe care am dat(400$),mina a2-a si pe care mi s a oferit 2000,nu le dau nici daca le pun in vitrina .Le am ales dupa 5-6 zile de vizionare si erau pe mina, mea,asa ca.................................
Nimic nu se compara cu.........comparatia.Adica sa alegi un snop de lansete,intr-un magazin care contine vreo suta,doua si sa le vinturi pe toate,chiar in 4-5 sedinte. Trecerea rapida de la una la alta,scoate in evidenta imediat calitati sau senzatii,trairi etc.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.