Lanseta de Spining !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Lanseta de Spining !
Ce parere aveti de Major Crafts rod Beneyro (BENEYRO BNC-632ml )?
A folosit cineva acest model ?
A folosit cineva acest model ?
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
Ba se intelege, e lanseta de lanseta chiar
Dar e de cast, nu de spin.
Aici detalii:
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... cts_id=490
Aceeasi intrebare pls. pentru BNC-682H...
Desi as pune pariu ca n-a folosit nimeni de pe aici.

Dar e de cast, nu de spin.
Aici detalii:
http://www.plat.co.jp/shop/catalog/prod ... cts_id=490
Aceeasi intrebare pls. pentru BNC-682H...
Desi as pune pariu ca n-a folosit nimeni de pe aici.
-
- utilizator constant
Modelul pe care l-ai descris e de cast! Pe BNC-632M am pus eu mana, il are Predescu de la Craiova - la prima vedere zic ca e o lanseta excelenta de jiguri! Aproape tot ce exista pe magazine online s-a testat de mult in Romania.
@Tavi Pierzi pariul - inainte de discutia aprinsa pe aici de JDM am vazut cu ochii mei cumparatori de EverGreen si Megabass, numai ca oamenii sunt ascunsi, prefera sa pescuiasca decat sa stea la taclale.
@MatrixVR5 - si eu am de gand sa-mi iau una, modelul BNC-682MH dar l-as face de spin!
@Tavi Pierzi pariul - inainte de discutia aprinsa pe aici de JDM am vazut cu ochii mei cumparatori de EverGreen si Megabass, numai ca oamenii sunt ascunsi, prefera sa pescuiasca decat sa stea la taclale.
@MatrixVR5 - si eu am de gand sa-mi iau una, modelul BNC-682MH dar l-as face de spin!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro
stiu ca sunt cativa posesori de JDM-uri, eu ma intrebam daca are cineva modelul BNC-682H, as pierde bucuros pariulsuperbaloane scrie:Modelul pe care l-ai descris e de cast! Pe BNC-632M am pus eu mana, il are Predescu de la Craiova - la prima vedere zic ca e o lanseta excelenta de jiguri! Aproape tot ce exista pe magazine online s-a testat de mult in Romania.

Ma bucur ca sunt posesori de Beneyro, poate isi rup un pic din timp si stau un pic la taclale cu noi despre lansetele alea.

-
- veteran
salut superbaloane .
recomanda-mi te rog o lanseta de jig ,offset de la st croix,lamiglass care sa aiba comportament similar cu daiwa shogun 29 ZD PM (aia )
poa sa fie si un pic mai scurta (2,6).in extremis poa sa fie si un japoneza dar sa nu astept la ea un an .
buna aia cu taclalele si pescuitul .
am avut o vara minunata datorita sfaturilor tale ,mersic .rogoaza te asteapta .
recomanda-mi te rog o lanseta de jig ,offset de la st croix,lamiglass care sa aiba comportament similar cu daiwa shogun 29 ZD PM (aia )
poa sa fie si un pic mai scurta (2,6).in extremis poa sa fie si un japoneza dar sa nu astept la ea un an .
buna aia cu taclalele si pescuitul .
am avut o vara minunata datorita sfaturilor tale ,mersic .rogoaza te asteapta .
walleye