ajutor....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ajutor....
Va salut, am postat mai demult un topic referitor la reparatia unei barci din material hypalon si anume este vb de o barca Metzeler Maya. Am incercat tot ce putea fi incercat in Romania dar degeaba, cineva mi-a sugerat sa incerc sa iau de afara...am gasit pe site-ul ,,ebay" dar din pacate nu stiu cum pot sa cumpar de acolo. Este cineva care ma poate ajuta??? Nu este scumpa solutia este in jur de 12 lire bineinteles plus transportul. Cu specificatia ca-i voi ramane prieten si i-l voi informa despre mersul pescuitului pe raul OLT, este cineva care poate sa ma ajute ?? Daca se ofera cineva i-l rog sa-mi dea un beep pe numarul de telefon 0749486838. Va multumesc!
- Catalin M.
- utilizator constant
Daca vrei sa cumperi de pe ebay deschide mai intai un cont paypal. Dupa aia cumperi cat vrei.
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/websc ... untry.x=RO
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/websc ... untry.x=RO
nu vreau sa fac reclama si nici sa denigrez vreo banca (cu toate ca merita cam toate,stim cu totii ce sistem bancar avem),dar.......
BRD a fost singura banca care atunci cand am vrut sa fac o retragere de bani,m-a intrebat ce fac cu ei
,ca sa nu mai vorbesc de faptul ca zicea ca nu pot retrage suma respectiva deoarece trebuia sa anunt cu cateva zile innainte
nu era o suma mare,din contra,dar era pe vremea dobanzilor alea fabuloase ,dar si a inflatie galopante
de atunci nu vreau sa mai aud de banca asta
eu am cardul respectiv emis de Transilvania,dar stiu cu certitudine ca si alte banci au astfel de instrumente.
cardul respectiv este legat direct la contul curent,dar poate fi si altfel,adica poate fi legat si de alt cont (recomandabil
)
p.s. nu va aruncati catre banci mari,alea nu au nevoie de astfel de clienti
BRD a fost singura banca care atunci cand am vrut sa fac o retragere de bani,m-a intrebat ce fac cu ei

nu era o suma mare,din contra,dar era pe vremea dobanzilor alea fabuloase ,dar si a inflatie galopante

de atunci nu vreau sa mai aud de banca asta

eu am cardul respectiv emis de Transilvania,dar stiu cu certitudine ca si alte banci au astfel de instrumente.
cardul respectiv este legat direct la contul curent,dar poate fi si altfel,adica poate fi legat si de alt cont (recomandabil

p.s. nu va aruncati catre banci mari,alea nu au nevoie de astfel de clienti