ajutor....

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danidan
utilizator nou
utilizator nou

ajutor....

Mesaj de danidan » 16 Oct 2008, 20:32

Va salut, am postat mai demult un topic referitor la reparatia unei barci din material hypalon si anume este vb de o barca Metzeler Maya. Am incercat tot ce putea fi incercat in Romania dar degeaba, cineva mi-a sugerat sa incerc sa iau de afara...am gasit pe site-ul ,,ebay" dar din pacate nu stiu cum pot sa cumpar de acolo. Este cineva care ma poate ajuta??? Nu este scumpa solutia este in jur de 12 lire bineinteles plus transportul. Cu specificatia ca-i voi ramane prieten si i-l voi informa despre mersul pescuitului pe raul OLT, este cineva care poate sa ma ajute ?? Daca se ofera cineva i-l rog sa-mi dea un beep pe numarul de telefon 0749486838. Va multumesc!

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 17 Oct 2008, 08:23

solutia ar fi sa mergi la o banca (care vrei tu) si sa-i intrebi ce fel de card ai nevoie pt cumparaturi online (din strainatate)... si dupa aia problema e rezolvata...cumperi cat te tine buzunarul :wink:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 17 Oct 2008, 08:45

Daca vrei sa cumperi de pe ebay deschide mai intai un cont paypal. Dupa aia cumperi cat vrei.
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/websc ... untry.x=RO

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 17 Oct 2008, 15:53

Danidan cred ca ordinea este:
1. Banca, deschis cont pentru card. De obicei firmele de afara cer VISA sau MASTERCARD. Vezi ca dureaza pina iti elibereaza cardul.
2. Deschis cont PAYPAL cum zice Tudor.
3. Cumparat
De fapt cred ca primul pas este sa faci economii pentru contul bancar :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Oct 2008, 17:29

iti trebuie cont in valuta obligatoriu......am vrut si eu sa imi iau ceva din state...tipu mia trimis un invoice si eu doar trebuia sa achit suma aceea on line....dar vb lu dan CONTU PRIMU :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Oct 2008, 18:03

HellRAISER scrie:iti trebuie cont in valuta obligatoriu......
wrong :!: :?: :!:

trebuie un cont si atat.
poti avea si contul in lei,iar la plata cu cardul in strainatate sau online se face paritatea automat
acuma depinde de banca,dar eu asa am si este muuult mai comod.
iar paritatea este destul de buna :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Oct 2008, 18:15

cu ce banca lucrezi?? :?

danidan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de danidan » 17 Oct 2008, 18:56

cu BRD, am salariu la ei, in lei....daca ar fi posibil ar fi excelent, am gasit pe cineva, dar cam jupoaie.... :?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Oct 2008, 19:00

exact cu brd lucrez si eu....ei miau zis de contu in valuta....poate adiwolf stie alte metode :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Oct 2008, 22:37

nu vreau sa fac reclama si nici sa denigrez vreo banca (cu toate ca merita cam toate,stim cu totii ce sistem bancar avem),dar.......
BRD a fost singura banca care atunci cand am vrut sa fac o retragere de bani,m-a intrebat ce fac cu ei :shock: :shock: :shock: ,ca sa nu mai vorbesc de faptul ca zicea ca nu pot retrage suma respectiva deoarece trebuia sa anunt cu cateva zile innainte :shock: :shock: :shock:
nu era o suma mare,din contra,dar era pe vremea dobanzilor alea fabuloase ,dar si a inflatie galopante :?
de atunci nu vreau sa mai aud de banca asta :evil:

eu am cardul respectiv emis de Transilvania,dar stiu cu certitudine ca si alte banci au astfel de instrumente.
cardul respectiv este legat direct la contul curent,dar poate fi si altfel,adica poate fi legat si de alt cont (recomandabil :wink: )

p.s. nu va aruncati catre banci mari,alea nu au nevoie de astfel de clienti

Scrie răspuns