Ce mulineta sa cumpar?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ce mulineta sa cumpar?
Salutari!
As dori sa imi schimb mulineta caci am o Okuma Zeon 30 care uneori in timp ce o folosesc face bucla dubla ( dupa pompaj cand firul e moale sau la lansare cand inchid pick up-ul) la galet.
Astept parerile dvs intre:
Shimano Nexave 2500 FB si Daiwa Procast 2500 xi ce ati alege?
Multumesc anticipat!
Cu stima
As dori sa imi schimb mulineta caci am o Okuma Zeon 30 care uneori in timp ce o folosesc face bucla dubla ( dupa pompaj cand firul e moale sau la lansare cand inchid pick up-ul) la galet.
Astept parerile dvs intre:
Shimano Nexave 2500 FB si Daiwa Procast 2500 xi ce ati alege?
Multumesc anticipat!
Cu stima
eu am ecusima 3000 de 2 ani, si a prins mult , mult de tot. merge bine (citeste perfect) pe incercate daca esti din buc, e ieftina si buna, recordul ei un ctenopharingodon idella de 27k.
dar parca ti-as zice ca tot Daiwa sa-ti iei.
dar parca ti-as zice ca tot Daiwa sa-ti iei.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- hegedusalin
- veteran
ma bag si eu.............
Eu nu am raspunsuri dar am si eu o intrebare. Am observat ca majoritatea se orienteaza spre mulinete cu frana pe fatza la spinning. Mie imi plac mult mai mult cele cu frana pe spate. Mai exact nu le suport pe celelalte
Oricum ce vreau sa intreb. Sunt mai bune cele cu frana pe fatza sau pot sa fie la fel de bune si cele cu frana pe spate??? Sa si explic un pic mi se pare chiar nasol ca pt a lua tamburul jos sa trebuiasca sa desfaci toata frana, plus ca sunt mult mai suple cele cu frana pe spate si dau mai bine la ochi. Parerea mea