Inmatriculare barca !!??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
george.
junior
junior

acum nu mai trebuie nici permis sub 5 cai

Mesaj de george. » 12 Feb 2008, 16:00

tocmai am vb la capitanie si au zis chestia asta.Deci sub 7 m sau 20 cai nu se inmatriculeaza iar cu motor sub 5 cai nu mai trebe permis.Super tare.Probabil ca acte de provenienta tot ar trebui sa ai cand te opreste careva.

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: acum nu mai trebuie nici permis sub 5 cai

Mesaj de MihaiV » 12 Feb 2008, 16:47

george. scrie:.Probabil ca acte de provenienta tot ar trebui sa ai cand te opreste careva.
Nu mi s-ar parea normal. Daca ai un aparat foto umbli cu actele de provenienta dupa tine?

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 12 Feb 2008, 17:47

Ma gandesc ca se cam fura barcile prin delta .Tre sa dovedesti cumva ca e a ta nu?Nu e ca un ap foto ca valoare ma gandesc de aia zic,bine nu un ap foto prof dslr.La fix ar fi sa nu mai ceara nimic cum abia am cumparat o barca de aluminiu de 4.30m cu motor de 3,6 HP.Am acte la ea dar ce rost are sa ma car cu ele dupa mine decat eventual copii.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Feb 2008, 18:21

Nu am auzit de barci furate. Frate-miu si amicii lui au vreo 4-5 barci in fata casei si cand nu e nici unul in Delta barcile stau la mal, legate cu lant si lacat. Motoarele nu le lasa pe barci, ci le baga in casa. Subiectul e totusi sensibil. Poate ne zice cineva mai familiarizat cu problemele astea.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Feb 2008, 18:38

umbla careva cu actele masinii dupa el??
de ce as umbla cu actele barcii??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 12 Feb 2008, 20:59

adiwolf scrie:umbla careva cu actele masinii dupa el??
de ce as umbla cu actele barcii??
:lol: la masina ai certificatul de inmatriculare ... obligatoriu ... cartea de identitate nu trebuie sa o prezinti "organului" :lol:
S'altare și bunăstare !

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 13 Feb 2008, 09:18

@ adiwolf : eu umblu cu actele barcii (unde este specificat si motorul)dupa mine in delta pentru ca de obicei inchiriez o barca de acolo. Asta ca sa pot face eventual dovada faptului ca sunt proprietarul lui.

@ MihaiV : pana acum 2 ani luam motorul de pe barca seara si-l puneam in magazia pensiunii . In toamna cand am vrut sa fac acelasi lucru gazda la care stau mi-a spus ca nu mai este cazul sa-l dau jos ca :
- " 2 timpi ?.. nu se mai fura asa ceva!.. " adica au si hotii pretentiile lor.

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 13 Feb 2008, 21:15

Sorin scrie:ma , mortieru e un tun d'ala mare mare ....de arunca ghiulele cat capu....mi-aduc aminte ca era intr-un dictionar o poza alb-negru cu asa un mortier si ma fascinase pe cand eram cotocel .....
acu daca o fi si un aruncator de mortiere nu stiu :D :D

Multzam lu Bunutzu ca nu facui armata !
Mai Sorine se spune ca armata te face mai barbat... :wallbash: Singurul lucru bun acolo e ca ai sansa intotdeauna sa gasesti 10 mai prosti ca tine.
Apropos,am auzit ca daca dai o spaga decernta 250 RON ??? poti sa-ti iei rapid permis de navigator,platind doar taxele normale .Ai idee de asa ceva ?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 13 Feb 2008, 21:37

Dau eu si dublu!!! Am fost de vreo 2 ori la Capitania de la Herastrau, am dat telefoane si la Bucuresti si la Capitania Giurgiu ( de care tine si Snagovu de care tine si Bucurestiu :shock: ), sunt dati in... pur si simplu "nu stim cand se mai da examen, mai reveniti", sau "ghinion, tocmai s-a dat, mai incercati peste vreo luna"... Da' am dosarul gata, vi-l depun si ma chemati la examen! Vai, ce rau ne pare, nu se poate, mai treceti pe aici :roll: Dac-as fi vanator, ce ascunsa as juca pe pontonul vostru cu glontz pe teava! :twisted:
Fara gluma, am turbat si sunt satul de umblat prin Delta cu morcovul implementat, daca stiti o usa intredeschisa la vreo capitanie, vin cu vaselina de acasa!!! Astept provincia pe PM
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

george.
junior
junior

Mesaj de george. » 14 Feb 2008, 14:39

am gasit si ordinul nou referitor la conditiile de obtinere a certificatului de conducator ambarcatiune agrement.Ordinul este nr.534 din 26 iunie 2007 Monitorul Oficial.Citez:
ambarcatiune agrement-orice ambarcatiune propulsata cu motor si/sau cu vele, al carei corp are lungimea de 2,5 pana la 24 m ...
certificat conducator ambarcatiune agrement clasa D- certificat care da dreptul titularului sa conduca ambarcatiuni de agrement pe ape interioare..
Si finalul care imi place f mult: pentru a conduce o ambarcatiune de agrement cu o putere a motorului de pana la 3,68 kW pe ape interioare nu este necesara detinera certificatului international de condcator de ambarcatiune de agrement clasa D.
end :)

Scrie răspuns